Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 12 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Anya Taylor-Joy’s nieuwe horrorfilm wordt nu al de beste film van 2021 genoemd

De nieuwe horrorfilm met Anya Taylor-Joy wordt nu al de beste film van 2021 genoemd. De nieuwe film van regisseur Edgar Wright is binnenkort te zien in de bioscoop. Wij vertellen je alles wat je moet weten en laten je de nieuwste trailer zien.

Last Night in Soho

Last Night in Soho is de naam van de aankomende horrorfilm van Edgar Wright. Het wordt één van de meest excited films van het jaar. Daarnaast heeft de film een indrukwekkende cast, waaronder Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit), Matt Smith (The Crown) en Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit).

Edward Wright is de regisseur achter de cultklassiekers Shaun of the Dead en Baby Driver. We hebben dan ook hoge verwachtingen voor zijn nieuwste film. Na de première tijdens het London Film Festival heeft de psychologische horrorfilm zeer lovende kritiek gekregen.

Hier is alles wat je moet weten over de film, inclusief de nieuwste trailer.

Waar gaat Last Night in Soho over?

Last Night in Soho is een mix van drama, horror en thriller, dus het is zeker een spannende film. De film neemt ons mee terug naar de jaren ’60.

De officiele beschrijving van de film luidt: “Een jong meisje, gepassioneerd door het ontwerpen van mode, is op mysterieuze wijze in staat om naar de jaren ’60 te gaan. Daar ontmoet ze haar idool, een oogverblindende wannabe-zangeres. Maar het Londen uit die tijd is niet wat het lijkt, de tijd lijkt uit elkaar te vallen met ‘shady’ gevolgen.”

Eloise, die een soort zesde zintuig heeft, wordt terug in de tijd getransporteerd, maar dan in het lichaam van haar idool Sandie. Ze begint te beseffen dat Sandies leven niet zo glamorous is als het lijkt en zowel het heden als het verleden beginnen uiteen te vallen.

Anya Taylor-Joy speelt de rol van een wannabe-zangeres uit de jaren ’60, genaamd Sandie. Terwijl Thomasin McKenzie een modeontwerper speelt.

Wie speelt er in de film?

De cast bestaat uit grote namen. Naast Anya Taylor-Joy, spelen ook James en Oliver Phelps in de film. Hun kun je misschien wel kennen als Fred en George Weasley in Harry Potter. Dit is de rest van de cast:

– Thomasin McKenzie
– Anya Taylor-Joy
– Matt Smith
– Diana Rigg
– Rita Tushingham
– Terence Stamp
– Jessie Mei Li
– Michael Ajao
– Synnøve Karlsen
– Margaret Nolan
– Lisa McGrills
– James and Oliver Phelps

Is er een trailer?

Er is niet één, maar er zijn maar liefst drie trailers. En ze zijn, zoals van Edgar Wright kan verwachten, behoorlijk griezelig. Fans gaan los op social media en noemen het de ‘serve of the century’. In Nederland is de film vanaf 4 november te zien in de bioscoop.

Dit zijn de 25 beste horrorfilms om je in de Halloween-spirit te krijgen