Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 15 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Wacht eens even: heeft Donny uit Love Island thuis een vriendin?!

Oh boy, er is weer wat juice het land in geslingerd. Want hoewel Donny na Casa Amor voor Rowenna heeft gekozen, lijkt het er nu op dat-ie thuis wellicht al een liefje heeft zitten. What?!

Daar gaan we weer. We praten je bij.

Donny uit Love Island

Eerst Remco, toen Ali, nu Donny. Bij alledrie worden vraagtekens gezet bij hun deelname aan Love Island. Iets met al een meisje thuis hebben zitten. En die laatste (Donny, dus) hadden we totaal niet verwacht. Hij koos de laatste herkoppeling – je weet wel, dé herkoppeling na Casa Amor – voor Rowenna en zij voor hem.

Iedereen blij. Zou je denken, ware het niet dat er ineens geruchten gaan dat de knappe surferboy een meisje thuis zou hebben zitten.

Dít zijn de regels van Love Island waar de deelnemers zich aan moeten houden

Zo zit ‘t

Het gerucht kwam aan het licht toen wat mensen (we noemen geen namen, @loverealitynl) in de socials gingen duiken van Donny uit Love Island. Want dat gebeurt nou eenmaal zodra je deelneemt aan een realityprogramma. Zo ontdekten we namelijk dat Joey nog niet zo heel lang geleden nog lange manen had!

Donny zijn uiterlijk was niet hetgeen wat opviel, maar zijn relatiestatus op Facebook! Gevalletje vergeten aan te passen of is hier meer aan de hand?

Foutje! Déze opdracht in Love Island is in scène gezet, valt een kijker op

Bekende ex

Hoe dan ook, volgens een bekende ex van Donny is zijn hele deelname sowieso een toneelstuk. Het gaat om Natasja Burgers, die je kan kennen uit Temptation Island 2017. Natasja sprak met – hoe kan het ook anders – Juice Channel en vertelde dat-ie altijd opmerkelijk reageerde op haar deelnames aan programma’s.

“En nu doet die clown zelf mee! Hoe hypocriet kan je zijn. Daarom denk ik: meneer wil fame, dus dan maar via deze weg,” aldus haar woorden. Well, well, well.

Insider nieuws: deze 10 dingen wist je nog niet over Love Island UK