Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 15 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

De ‘box bob’ is de face lift voor je haar dankzij de volume die je ervan krijgt

We kunnen er niet meer omheen: de bob is hét kapsel van dit seizoen. Geen volume-boosting shampoo of textuurspray die kan tippen aan de hoeveelheid volume die een bob voor je creëert. En na de shaggy, een asymmetrische én de boy band bob, is het tijd voor een nieuwe variant: de ‘box bob’.

Het wordt ook wel de face lift voor je haar genoemd, dankzij de volume die je ervan krijgt.

De ‘box bob’

Eerlijk is eerlijk, de lockdown heeft niet veel goeds voor ons haar gedaan. Los van het feit dat we tijdens de quarantaine misschien wel hebben geëxperimenteerd met het spelen van thuiskapper, zit er maar weinig pit in. Met andere woorden, we kunnen wel een lockdown lift gebruiken!

Is dat bij jou ook much-needed? Dan hebben wij hét kapsel voor jou. De ‘bob box’ is perfect voor meiden met dun en plat haar. En psst, met beach waves (die je trouwens makkelijk kan creëren zonder hitte of zeewater) is de look helemaal compleet.

Voor elke gezichtsvorm

Welke gezichtsvorm je ook hebt, de ‘box bob’ staat iedereen. Sterker nog, hij wordt naar je gezicht geknipt. Zo kan er aan de voorkant wat meer volume worden gecreëerd door wat bangs toe te voegen (ideaal voor als je gezicht wat langer is).

Heb je een wat ronder gezicht? Dan staat de ‘box bob’ heel mooi als je de voorkant wat langer laat.