Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 12 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Foutje! Déze opdracht in Love Island is in scène gezet, valt een kijker op

Casa Amor is terug! Hoewel het erop lijkt alsof er al heel wat koppels steady zijn, gooit Casa Amor overduidelijk wat roet in het eten (hi Nina en Paulo). We hebben ook al de nodige duels gezien tussen de villa en Casa Amor en daar viel ons – of beter gezegd een kijker – iets op.

Wat blijkt? Een onderdeel van het spel is twee keer opgenomen. Ehhh, weird.

Casa Amor in Love Island

We hoeven het je waarschijnlijk niet uitgebreid uit te leggen, maar Casa Amor is onderdeel van Love Island, waarbij zowel de mannen als vrouwen gescheiden worden van elkaar én vergezeld worden door nieuwe gezichten. De mannen uiteraard door vrouwelijke bombshells, en er wachten heel wat knappe mannelijke vrijgezellen op de vrouwen.

Het hele idee van Casa Amor is dat de deelnemers uiteindelijk moeten kiezen of ze in hun huidige koppel willen blijven óf ze willen herkoppelen (met een van de bombshells). Zo ver is het nog niet (maar oh my, wij zijn zo benieuwd wat er gaat gebeuren).

We moeten het nu nog doen met het feit dat zowel de mannen als vrouwen druk aan het onderzoeken zijn of hun huidige koppelpartner wel de match made in heaven is. Ook leuk: door duels (villa vs. Casa Amor) kunnen ze feestjes winnen en dat is toch wel dé manier om iemand op een gezellige wijze beter te leren kennen. Daarover gesproken…

In scène gezet

Goed. Het gaat om het laatste duel wat we gezien hebben: waarbij de koppels juicy opdrachten moesten doen. Jawel, van zoenen (hi Nina en Paulo) tot onder water een kusje geven. Dat laatste moesten ten minste 3 duo’s doen. Bij de mannen mislukte die opdracht, maar bij de vrouwen ging het wel goed.

Sterker nog, alles wijst erop daet die opdracht al eens was gedaan. Hoe we dat konden zien? Let maar eens op de mensen die besluiten het water in te springen. Zij zijn allemaal al nat! Bekijk hier het fragment maar eens. Zou de uitslag (wie het feestje uiteindelijk wint) dan toch gemanipuleerd worden?