Demi Rutten
Demi Rutten Life 9 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Get ready: vanaf vanavond is Casa Amor terug bij Love Island- en dat belooft drama

Love Island is pas 2 weken bezig, maar er lijken al aardig wat steady stelletjes te zijn. Gelukkig (voor ons dan) komt daar vanaf vanavond verandering in, want Casa Amor is terug! En boy, wat hebben we daar zin in.

Welk stelletje denk jij dat sneuvelt tijdens Casa Amor?

Casa Amor is vanavond terug

Love Island is alweer 2 weken bezig, en er beginnen zich aardig wat stelletjes te vormen. Zo zijn Esmee en Job, Nina en Deniz, Rowenna en Donny en Yasmin en Joey aardig op weg naar liefde. Maar daar lijkt snel verandering in te komen.

Bombshell-tijd

Holly kondigt op Instagram namelijk aan dat we vanaf woensdagavond (ja, vanavond dus al!) kunnen gaan genieten van Casa Amor. Voor wie nog niet weet wat dat is, leggen we het even uit.

Casa Amor is een onderdeel in LI waarbij de mannen voor een aantal dagen worden gescheiden van de vrouwen, en vertrekken naar een villa eventjes verderop. Daar zullen zij worden vergezeld door een aantal vrouwelijke bombshells, en op hun beurt krijgen de vrouwen ook gezelschap van nieuwe mannen in de villa.

Uiteindelijk moeten de deelnemers kiezen of ze in hun huidige koppel willen blijven, of willen herkoppelen met een van de bombshells. Dit alles zonder contact te hebben met hun huidige partner ofcourse.

Drama

Uit ervaring weten we dat dit voor veel drama kan zorgen, en koppels het niet vaak overleven. We vergeten de scéne namelijk nooit meer uit Love Island UK, waarin Shauna haar partner Callum terug ziet komen met de bombshell Molly. Pijnlijk…

Welk stelletje denk jij dat Casa Amor overleeft? Of, juist niet natuurlijk?

Meer Love Island juice