Demi Rutten
Demi Rutten Life 9 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Oei: Love Island kijkers zien deze deelneemster het liefst snel vertrekken- en dit is waarom

SPOILER: Na de eliminatie van maandagavond, waarbij Minn, Francesco en Rosa Love Island moesten verlaten, zijn de kijkers niet zo blij met het programma. Zij zien namelijk liever een andere deelneemster het programma verlaten. Wij praten je bij.

Ben jij het met de Love Island kijkers eens?

Love Island kijkers zien deze deelnemer het liefst snel vertrekken

Reality-tv is puur genot, met veel drama en ruzies. Love Island daarentegen is meestal heel braaf, maar toch is er bij het nieuwe seizoen al veel ophef over de deelnemers geweest. Zo was er al het verhaal van Ali die een vriendin zou hebben, Nina die zich egoïstisch gedroeg, en nu is er weer ophef over een deelneemster, die de kijkers het liefst snel zien vertrekken.

Eliminatie

Op maandagavond was er een heftige eliminatieronde, waarbij niet 1 maar 3 kandidaten de villa moesten verlaten. Minn, Rosa en Francesco moesten hun spullen pakken, tot groot ongenoegen van de kijkers.

Zij hadden namelijk véél liever gehad dat Yasmin naar huis gestuurd werd. De deelneemster heeft zich niet geliefd gemaakt bij de kijkers, met haar gedrag tegenover Joey en Donny. Er wordt gezegd dat ze niet oprecht is, en spelletjes speelt. Ook wordt er vaak een clownspoppetje gebruikt in tweets over haar. Kijkers zagen daarom liever de wél oprechte Rosa en Francesco blijven.

Donny vs. Joey

Vorige week konden we natuurlijk zien dat Yasmin een move maakte richting nieuwkomer Donny, en daarover niks zei tegen haar koppelpartner Joey. Donny vond dit nogal raar, en vertelde het hem daarom zelf.

Yasmin was hier enorm pissed over en vond het fout van Donny, terwijl zij het natuurlijk eerlijk tegen Joey had moeten vertellen. Dit gedrag van haar schoot in het verkeerde keelgat bij de kijkers, wat logisch is.

Wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat verlopen voor Yasmin. Ben jij het met de kijkers eens?

Lees ook: Interessant: deze twee afvallers van Love Island lijken het wel heel gezellig te hebben