Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 8 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Interessant: deze twee afvallers van Love Island lijken het wel heel gezellig te hebben

Zonder al te veel te spoilen, is Love Island NL er heel anders uit komen te zien sinds de laatste aflevering. Maar liefst drie mensen zijn weer op het vliegtuig gezet en zullen niet langer hun ware liefde tegenkomen in het populaire programma. Dat betekent alleen niet dat ze daarna ook geen succes zullen hebben. Sterker nog, twee eerdere afvallers lijken het na het programma wel erg gezellig te hebben.

Het gaat om Ali en Carlyn. We praten je bij!

Ali en Carlyn uit Love Island

Ze moesten als eerste koppel het eiland verlaten, al vroeg in het nieuwste seizoen. En dat terwijl ze eigenlijk helemaal niet de kans hadden gekregen om zichzelf te laten zien. Sterker nog, volgens bronnen zou de productie Ali expres in het verkeerde daglicht hebben gezet door het hele gedoe met zijn ex-vriendin vol te houden.

Niks aan te doen, zowel Ali als Carlyn moesten vroegtijdig naar huis. Hun kans op ware liefde was voorbij. Althans, in Love Island. Want wat blijkt nou? Ze hebben het wel heel gezellig met zijn tweeën!

Eerste kus

In de nieuwste video van YouTuber Nick Eshuis – je weet wel, die met realitysterren door de McDrive gaat – geven de ex-deelnemers zelfs toe dat er al een ‘kusje’ heeft plaatsgevonden. Dat belooft veel goeds!

Rosa

De reden dat Ali en Carlyn uit het programma moesten, was omdat Rosa werd gered door stemmen van de kijkers thuis. Zij werd tijdens de herkoppeling niet gekozen en had dus eigenlijk naar huis gemoeten, maar omdat ze zo populair was (blijkend uit de stemmen).

Carlyn en Ali kregen als koppel uiteindelijk de minste stemmen en moesten daardoor in haar plaats vertrekken. Toch is het een gevalletje ‘eind goed, al goed’. Wij zijn benieuwd hoe het verder zal gaan tussen de twee!

https://www.instagram.com/p/CPnlpC4pKky/