Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 31 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Wacht ff: dus z贸 zit het met Ali en zijn zogenaamde vriendin thuis

Hoewel het er even op leek dat we (al heel snel) te maken hadden met een Remco 2.0聽in het nieuwste seizoen van Love Island, blijkt de vork toch net iets anders in de steel te zitten. Via Instagram kwamen steeds meer details naar buiten en wij zetten ze maar al te graag voor je op een rij.

Z贸 zit het.

De 鈥榲riendin鈥 van Ali uit Love Island

De eerste aflevering van Love Island beloofde al veel goeds (lees: drama). Want naast het feit dat we kennis hebben gemaakt met alle Love Islanders, zagen we ook een preview van een roddelkrant, de Love Island Times, waar juicy nieuws naar buiten werd gebracht. En dat was nog maar de eerste aflevering!

In de tweede aflevering kregen we te horen wat er aan de hand zou zijn. In de krant die de Islanders krijgen, staat een schandaal. Ali zou namelijk al een vriendin in Nederland hebben zitten, of nou ja, iemand die hij 鈥榙e ware鈥 heeft genoemd vlak voor vertrek. Remco much. Diegene zou zich in ieder geval hebben gemeld bij de productie, waardoor het al zo snel aan de groep werd verteld.

Het echte verhaal

Yasmin, die een koppel vormde met Ali, confronteerde de deelnemer direct. De rustig ogende casanova ontkende het verhaal direct, al werd er wel iets verteld over een armbandje die hij om had.. Verdacht? Ja. Toch komen nu steeds meer details naar buiten waaruit blijkt dat het verhaal toch echt anders is dan Love Island deed vermoeden.

Wat blijkt nou? De productie w铆st dat Ali helemaal geen vriendin thuis heeft zitten. De dame in kwestie heeft wel contact opgenomen met de productie, maar heeft daarna opnieuw contact gezocht om aan te geven dat het een leugen was. RTL heeft toen aangegeven dat het 鈥榯e laat鈥 was. Zij gebruikten het uiteindelijk voor in het programma.

Juice

What?! Het roddelaccount @juicechannel_ deelde binnengekregen DM鈥檚 die dit verhaal bevestigden. Sterker nog, volgens sommige tipgevers heeft de productie Ali bewust in kwaad daglicht gezet. De voice-over die steeds over de roddel begon, beelden bewust niet uitzenden.. you name it.

Het wachten is nog even op het verhaal van Ali (en de dame?) zelf. Maar wij durven te gokken dat dat niet lang meer zal duren.

Instagram @juicechannel_
Instagram @juicechannel_
Instagram @juicechannel_