Demi Rutten
Demi Rutten Life 31 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG: datingshow Are You The One? krijgt een Nederlandse versie- en je kunt je nu opgeven

Move over Love Island, want vandaag bracht Videoland het heugelijke nieuws naar buiten dat er een Nederlandse versie van Are You The One? komt. En ja, je kunt je nog opgeven!

Je kunt niet alleen de liefde van je leven vinden, maar ook een mooi geldbedrag winnen. Ideaal toch?!

Er komt een Nederlandse versie van Are You The One?

Heb je de ware liefde nog niet gevonden, en is een leuke geldprijs ook welkom? Dan hebben we goed nieuws voor je, want het datingprogramma Are You The One? komt naar Nederland.

Videoland en MTV maken zojuist bekend dat zij het programma gaan maken, en je kunt je nog opgeven. De enige vereisten zijn dat je single bent en tussen de 21 en 35 jaar oud.

Amerikaanse editie

In Are You The One? moeten 10 single mannen en 10 single vrouwen hun perfecte match vinden die wetenschappelijk voor hen is uitgekozen. Lukt het de kandidaten om voor het einde van de opnames alle 10 de matches te vinden, dan winnen ze 200 duizend euro als groep. Lekker toch?

Are You The One? werd origineel gemaakt door MTV en daar ook uitgezonden. Er zijn 8 seizoenen van het programma, waarvan de eerste 2 sinds kort op Netflix staan. De datingshow is ook baanbrekend, want in het achtste seizoen hadden ze alleen maar LGBT en sexually fluid deelnemers.

Wanneer het seizoen wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Wel weten we dat de opnames tussen eind juli en eind augustus zijn. Wil je meedoen? Je kunt je hier opgeven!

Meer juicy nieuwtjes