Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 26 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

Kwam Yasmin uit Love Island je bekend voor? Ze lijkt sprekend op déze actrice!

Hoewel het erop lijkt dat we niemand van de deelnemers van het nieuwe seizoen Love Island al hebben kunnen spotten in een ander programma, lijken sommigen ontzettend veel op andere bekende gezichten. Kwam Yasmin je bijvoorbeeld bekend voor? Ze lijkt spreken op déze actrice.

En ze is niet de enige die een bekend gezicht lijkt te hebben.

Yasmin uit Love Island lijkt op déze actrice

Met een beetje fantasie lijkt Jim op Kees van der Spek (I mean, dacht jij dat niet?!), heeft Job verdacht veel weg van Karim uit Temptation Island óf Donny Roelvink en lijkt Minn haar stem exact de stem van winnares Joan van vorig seizoen. En da’s nog niet alles. Yasmin kwam ons namelijk ook heel bekend voor. Waar kennen we haar toch van?

Wat blijkt nou? Ze lijkt sprekend op Jessica uit 13 Reasons Why. Jessica wordt in die populaire serie gespeeld door actrice Alisha Boe. En we weten niet van jou, maar Yasmin uit het nieuwe seizoen Love Island lijkt als twee druppels water op de actrice. Oordeel zelf.

Drama alert

Yasmin is nu een koppel met Ali, maar daar is al de nodige drama ontstaan. Want naast het feit dat we in de allereerste aflevering kennis konden maken met alle deelnemers (psst, vind hier hun Instagram-accounts), kregen we ook te horen dat hij mogelijk een meisje thuis had zitten.

In de tweede aflevering – stop hier met lezen als je geen spoilers wil horen – verklaarde de vrijgezel dat dat niet het geval was. Alhoewel hij wel een armbandje droeg, wat-ie haar had beloofd.. We zijn benieuwd hoe dit eindigt.