Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 18 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

Gluren maar! Hier vind je de Instagram-accounts van de mannelijke Love Islanders

Nog even en we kunnen weer volop genieten van Love Island! Vanaf 24 mei zal het te zien zijn op Videoland en sinds deze week zijn de deelnemers bekend. Dat betekent maar een ding: we kunnen weer volop gluren op Instagram! Kunnen we ze ergens van kennen? Hoe zag het liefdesleven voor Love Island eruit?

Hier vind je de Instagram-accounts van de mannelijke Love Islanders.

Love Island: de mannen op Instagram

Berichtje! Gisteren deelden we al het fantastisch nieuws dat de deelnemers van het nieuwe seizoen Love Island bekend zijn gemaakt. En hoewel we best een beeld hebben gekregen bij de knappe deelnemers van het vierde seizoen, weten we pas écht wat voor vlees we in de kuip hebben na een rondje Instagram. Hier vind je de Instagram-accounts van alle mannen die deze keer weer op zoek gaan naar de ware liefde.

1. Ali

Ali is op zoek naar wifey material. Met zijn 23 jaar is het een charmante en mysterieuze casanova. Iets wat goed van pas komt in zijn werk, hij is namelijk cocktailshaker. Aan aandacht geen gebrek, zou je denken. Het lukt de vrouwen tot nu toe alleen niet om zijn aandacht vast te houden. Een loyale, lieve vrouw is wat-ie nodig heeft en met bitchy of jaloers gedrag heeft-ie niks. In de eerste afleveringen moeten we vooral letten hoe Ali reageert op de blonde vrouwen met mooie ogen, daar heeft deze Love Islander namelijk een zwak voor.

2. Job

Deze leeftijdsgenoot van Ali verdient zijn geld als model. Da’s natuurlijk niet alles, hij is meer dan alleen een mooie buitenkant. Hij houdt van serieuze gesprekken en is niet vies van vrouwen die hard to get zijn. Waarom het hem nu nog niet gelukt is, is omdat-ie nogal snel verveelt raakt. Een knappe, intelligente blondine met ambities zou de ideale kandidaat zijn voor Job!

3. Jim

De ideale schoonzoon? Dan heb je het over deze 24-jarige Love Islander. Jim doet alles voor “zijn vrouwtje”. Hij is zelf erg ambitieus en zoekt dat ook in zijn ware liefde: een vrouw die weet wat ze wil. De ware liefde vinden in een vakantiesetting moet ervoor zorgen dat-ie die vrouw tegenkomt.

4. Joey

Deze 25-jarige knapperd is Joey. Hij is personal trainer en studeert nog. Op Love Island hoopt hij een meisje met donker haar, blauwe ogen en mooie billen tegen te komen. Hij moet er zenuwachtig van worden én er de toekomstige moeder van zijn kinderen in zien.

5. Morris

Barman, een mooie lachen én mooie ogen: wat heb je nog meer nodig? De 26-jarige Morris gaat op Love Island op zoek naar een vrouw met donker haar en iemand die echt zijn beste maatje kan worden. Dating-apps zijn niks voor Morris, dus hoopt hij op Love Island zijn droomvrouw te ontmoeten.