Redactie
Redactie Beauty en Style 17 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Met deze TikTok-hack knip je binnen één minuut een shaggy mullet

Als er één kapsel is die op dit moment meer on trend is dan ooit, dan is het de mullet. Vooral de shaggy mullet is erg populair: de volumineuze coupe is alles wat we willen dragen op dit moment. Ook op TikTok is het kapsel trending, onder andere door deze simpele TikTok-hack.

Met deze TikTok-hack knip je binnen één minuut een volumineuze mullet.

TikTok-hack voor mullet

Iets waar we niet omheen kunnen is dat er tegenwoordig op TikTok de grootste trends op het gebied van eten, beauty en fashion ontstaan. Zo zagen we makkelijke hacks voor het vouwen van een wrap voorbijkomen, maar zagen we ook serieuzere topics voorbijkomen, zoals tips voor het voorkomen van een paniekaanval.

Kortom: TikTok is een ware Walhalla als het aankomt op trends, ook op het gebied van kapsels. Zo zien we de afgelopen dagen veel TikTok-video’s voorbijkomen van TikTok-gebruikers die een volumineuze mullet knippen binnen één minuut. Klinkt veelbelovend, niet?

Twee simpele stappen

In de TikTok-video’s zien we hoe mensen doormiddel van twee simpele stappen een shaggy mullet knippen. Dit doen ze door hun haar in een staart te doen en hun lokken recht af te knippen. Hiermee creëer je laagjes waar je (afhangend van de lengte) een mooie mullet mee kunt creëren.

Waar je in eerste instantie misschien niet heel warm wordt van het idee om je eigen lokken af te knippen, is deze manier misschien wel dé manier om een mullet-at-home te creëeren. Veel TikTok-gebruikers hebben al manieren gevonden om hun haar een flinke twist te geven, en we moeten toegeven dat de #1minmullet er allesbehalve verkeerd uitziet.

@effervescingelephant

One Minute Mullet #fyp #mullet

♬ Back To Black – Amy Winehouse

@kim_2404

Ayleen is my personal hairdresser and I’ll stand by that #fyp #mullet

♬ BEE GEES VS 50 cent – EZ

@livingdedgirll

best decision EVER. #1minmullet #fypシ #lwkymullet

♬ original sound – tunes 4 u

@oopsnofckstogivehere

mullet mullet mullet mullet mullet mullet mullet mullet mulletmulletmullet mulletmulletmullet mullet mullet mulletmulletmullet

♬ original sound – Em

Zelf je haar knippen: goed idee of niet?

Over het algemeen kan het geen kwaad om je haar thuis te knippen (tijdens een groot deel van de lockdown hebben velen van ons er ook aan toe moeten geven), maar het kan nooit kwaad een heads up te hebben voordat je zomaar een schaar in je lokken zet.

We raden je dan ook aan geen keukenschaar te gebruiken maar een goede kappersschaar, om rechte en botte laagjes te voorkomen. Ondanks dat de bovenstaande TikToks goed zijn gelukt, kan het namelijk nog wel eens flink fout gaan. Hoe dan ook: wij zijn groot fan van deze trend en kunnen niet wachten nog meer toffe looks gemaakt te zien worden met deze TikTok-hack.

Deze 12 celebrities hebben unieke kapsels laten knippen dit jaar