Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 17 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

Hold on: Dusty van Ex On The Beach is stripper geweest!

De mannen van het nieuwste seizoen Ex On The Beach zijn alles behalve saai. Ze zorgen voor de nodige hete én dramatische momenten. Over de eerste categorie gesproken: we hebben de mannen allemaal zien veranderen in Magic Mike toen ze op ‘mannenuitje’ gingen.

Wie vooral opviel, was Dusty. En da’s niet zonder reden, blijkt.

Dusty (Ex On The Beach) was stripper

Een beetje man in Ex On The Beach moet wel stripper moves hebben. In elk seizoen wordt namelijk wel een keer een lapdance (of zes) gegeven. Ook dit seizoen zagen we de sexy dansjes weer voorbij komen. De mannen gingen namelijk nietsvermoedend op ‘mannenuitje’ wat een stripper-bootcamp bleek te zijn.

Leuk voor hun, leuk voor ons. Vooral Dusty viel op. De sexy moves had-ie zo onder de knie en wie denkt dat het gewoon een natuurtalent is, heeft het mis. Het heeft namelijk alles te maken met zijn verleden! Hij is stripper geweest.

Truth Boot

Hoe we daar achter zijn gekomen? Door Dusty zelf! In MTV’s Truth Booth zagen we namelijk een fragment dat verklaard waarom-ie de choreografie zo snel onder de knie had. Want wat blijkt? Hij heeft het eerder gedaan. In Truth Booth zegt Dusty dat hij eerder heeft gestript.

“Ik moet je eerlijk bekennen, ik heb al een keer gestript voor iemand. Bij m’n moeder in het restaurant. Er was een vrijgezellenfeest. Ja, voor die vrijgezel heb ik wel lekker lopen strippen…” Ahaaaaa.

Lees ook: Deze Ex On The Beach: Double Dutch-deelnemer is naar huis gestuurd- en wij zagen het niet aankomen