Demi Rutten
Demi Rutten Life 17 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Heftig! Deze Ex On The Beach: Double Dutch-deelnemer is naar huis gestuurd- en wij zagen het niet aankomen

Dit seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is mega heftig, met een hoge dosis aan gevechten, ruzies en seks. In de aflevering van gisteren kwam een gevreesd onderdeel van EOTB:DD weer terug, namelijk het wegsturen van een deelnemer. Eén ding is zeker: wij zagen deze exit niet aankomen.

Déze deelnemer moest helaas plaats maken voor nieuwe exen. ☹

Deze Ex On The Beach: Double Dutch-deelnemer is naar huis gestuurd

Zondagavond is Ex On The Beach-avond, en zoals we weten zit dit seizoen vol met drama. In de aflevering van gisteren vond de eerste exit van dit seizoen plaats, en het was er een die wij niet zagen aankomen.

Nieuwkomer Isidora moest namelijk op haar date met Danny en Odim bepalen wie van die twee het eiland per direct moest verlaten. Ze mocht deze keuze overleggen met haar ex Sander, en ondanks hun moeilijke start koos Sander ervoor Danny te laten blijven.

Tranen met tuiten

Dit betekende dus dat Odim meteen moest vertrekken, tot groot verdriet van Jørney. De twee hadden net hun ‘relatie’ official gemaakt door seks te hebben. Jørney zei ook meteen dat ze met Odim mee naar huis wilde gaan, maar dit liet hij niet toe omdat zij nog plezier moest maken daar (cute!).

Exen

Het vertrek van Odim maakt wel weer plaats voor alle nieuwe exen, want die blijven maar binnenstromen. Gisteren kwamen exen Isidora en Dion aangespoeld op het strand, wat nog meer drama beloofd. Isidora is de ex van Sander en ze claimt hem dan ook meteen weer, terwijl Dion de ex is van Stash maar ook weleens foto’s heeft uitgewisseld met Lesley.

Stash en Lesley ruzieën deze aflevering al over Dion’s aandacht (en vooral om zijn uhm- grote geslachtsdeel), en in een voorstukje voor de volgende aflevering is te zien dat Isidora boos is op Sander. Hij zou namelijk met Sem gezoend hebben. OMG, wat een juice!

Wij kunnen niet wachten tot zondag, wat jij? 😉

Lees ook: Zou het?! Keert Harry deze zondag terug in Ex On The Beach: Double Dutch?