Demi Rutten
Demi Rutten Life 11 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Zou het?! Keert Harry deze zondag terug in Ex On The Beach: Double Dutch?

Eerder schreven we al over het gerucht dat Harry Snijders- aka Harry de Hengst- terug zou keren in dit seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Nu blijkt dat gerucht toch echt werkelijkheid te worden, want Harry zou aankomende zondag zijn intrede maken in de villa. Je snapt wel dat wij je even bijpraten natuurlijk.

Deze original zou dit gekke seizoen natuurlijk helemaal compleet maken! 😉

Keert Harry deze zondag terug in Ex On The Beach: Double Dutch?

Het zal je niet ontgaan zijn dat EOTB: DD alweer een aantal weken bezig is, en dit seizoen is gekker dan ooit. De eerste kwartet in de serie is een feit en ook wordt er flink gevochten elke week. Gekker kan het niet worden zou je denken. Nou, dan hebben we toch ander nieuws voor je.

Harry Snijders- oftewel Harry de Dekhengst- die we al kennen uit eerdere seizoenen zou namelijk aankomende zondag aankomen in de villa. Say what?! Eerder ging al het gerucht over Harry zijn deelname, nadat hij alle originals van dit seizoen volgt op Instagram en zij hem ook terug volgen. Dat zegt in de realityscene héél véél.

Voorproefje

Nu lijkt het dus ein-de-lijk zover te zijn. In het voorproefje voor aankomende week zien we dat er een speciale aankomst is in de villa, inclusief rookgordijn en spotlights. In een snelle schaduw in dat rookgordijn lijken we duidelijk Harry te zien. Zou het dan toch?!

Of Harry als ex van een van de deelnemers komt, of als extra single net als Sander, weten we nog niet. Wel lijkt het dus overduidelijk dat Harry voor nog wat extra drama komt zorgen in de dit super gekke seizoen. Wij zetten de popcorn vast klaar voor aankomende zondag, wat jij? 😉

Lees ook: Oh wat een drama: dit zijn de gekste Ex On The Beach: Double Dutch deelnemers ooit