Demi Rutten
Demi Rutten Life 30 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

Oh wat een drama: dit zijn de gekste Ex On The Beach: Double Dutch deelnemers ooit

Het zevende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is alweer bezig, en dit lijkt het meest gekke seizoen ooit te worden. Toch hebben we al meer kandidaten voorbij zien komen die het wel heel bont wisten te maken. We hebben de gekste deelnemers daarom even voor je op een rijtje gezet.

Herinneren we ons het ‘plassen in de koffer’-incident nog?

Dit zijn de gekste deelnemer van Ex On The Beach: Double Dutch ooit

Al seizoenen lang kunnen we genieten van de drama die EOTB:DD ons brengt. De gekste ruzies, plassen in koffers, hele orgies en in elk seizoen wordt er wel met een matras gegooid. We love it. In al die seizoenen hebben we al veel gekke deelnemers gezien, maar deze mensen spanden toch echt de kroon.

1.Esmee en Sharon

Ja ja, deze befaamde tweeling mag natuurlijk niet ontbreken op het lijstje. Deze twee kwamen binnen in seizoen 2 met grote praatjes, en hebben die dubbel en dwars waargemaakt. Ook waren ze te zien in de All Stars-editie.

Ze kregen zelf één seizoen van hun eigen programma waarin ze samen op vakantie gingen. Van deze terror twins gaan we ongetwijfeld nog veel horen, al zal het op een andere manier zijn. Sharon is namelijk in verwachting van haar eerste kindje.

2. Elodie

Elodie kende van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 3, maar pas in de All Stars-editie waar ze aan meedeed zagen we hoe loco zij is. Ze besloot in dit seizoen namelijk in de koffer van Jamecia te plassen, omdat die seks gehad zou hebben met Harry. Uiteindelijk bleek het niet eens Jamecia haar koffer te zijn, maar die van Lisa. Super goor, en het zorgde voor veel drama in de villa.

3. Harry

Onze Harry de dekhengst zagen we in seizoen 4 en de All Stars-editie (ja ze wisten wel wie ze daarvoor uitkomen ofcourse). Harry had de meeste exen in het huis en wist ook zijn reputatie als dekhengst waar te maken met de hoeveelheid seks die hij had.

Die reputatie is zelfs zo bekend, dat Lesley uit het huidige seizoen zijn vrouwelijke versie wil zijn. Uiteindelijk kreeg Harry een eigen realityshow, die bijna net zo spraakmakend werd als zijn seizoenen van Ex On The Beach: Double Dutch.

4. Bad Boy Brody

Deze bad boy met een klein hartje liet een niet zo’n beste indruk achter in de villa in seizoen 4. Zijn agressieve houding was regelmatig het gesprek van de dag, en dan vooral zijn gooikunsten. Brody zei hierover zelf: ‘Ik heb 1 ding gestudeerd in mijn leven: gooiologie’. Die uitspraak vergeten we niet snel meer.

5. Yasmine

Hoewel ze nu claimt klaar te zijn met reality-tv en dit soort gedrag, was Yasmine de echte Psycho Queen van de villa. Ze sloeg er regelmatig op los in de villa en heeft zelfs een deelnemer het ziekenhuis ingeslagen. Die wil je niet boos maken dus…

Lees ook: Herken jij ze nog? Dit is hoe Sharon en Esmee er een paar jaar geleden uitzagen