Demi Rutten
Demi Rutten Life 30 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Awkward: Sander uit Ex On The Beach: Double Dutch verklaart zijn opmerkelijke entree op het strand

Normaal gesproken komen er alleen exen het strand op bij Ex On The Beach: Double Dutch, maar dit seizoen is er een nieuw element toegevoegd. Zo kwam Sander aka. Tattoo Elvis in aflevering 3 het strand op, maar hij is niemands ex. En zijn entree was nogal, uhm, opmerkelijk. Hij legt nu zelf uit hoe dit kwam.

Een goede toevoeging aan de villa vol pussy’s en sukkels, die Sander. 😉

Sander uit Ex On The Beach: Double Dutch verklaart zijn opmerkelijke entree

Wij smullen echt van dit seizoen van EOTB:DD en alle drama die er nu al aan de gang is. Zo schreven we al over de drama tussen Journey, Shani en Davey en denkt Lesley eraan een OnlyFans-account te beginnen.

Afgelopen zondag kwam er een nieuwe deelnemer aangespoeld op het strand, en dit keer was het niemands ex. Een nieuw element dit seizoen is dat er ook extra singles aan kunnen spoelen, en daar was dus Sander oftewel Tattoo Elvis.

Pussy’s en sukkels

Sander maakte een nogal opmerkelijke entree. Zo noemde hij de huidige singles ‘pussy’s en sukkels’ en kwam hij het wel even leuker maken. Ook vonden de dames op het strand (Lesley, Shani en Gloria) hem heel arrogant overkomen. Sander legt nu zelf uit hoe dit kwam.

RUMAG

Hij vertelt namelijk in een interview met RUMAG dat hij heel erg dronken was tijdens zijn aankomst op het strand. ‘Ik was erg zenuwachtig en wilde dat even wegdrinken, maar dat werd iets te veel. Ik hoorde ook pas op het allerlaatste moment dat ik zonder ex binnen zou komen. Ik wilde even mijn stempel neerzetten, vol gas binnenkomen.’

Sander’s Ex On The Beach entree verliep dus al niet heel erg soepel, en volgens Sander komt er nog veel meer drama aan rondom zijn aankomst in de villa. Veel daarover mag hij nog niet kwijt, maar hij zegt wel dat er ‘nog wel wat dingen gaan gebeuren’. Ook laat hij duidelijk weten dat hij en Dusty geen vrienden zijn, en dat ook nooit gaan worden.

Duidelijke uitspraken. Kom maar op met die drama!

Lees ook: Zou het? Jørney en Shani uit Ex On The Beach: Double Dutch lijken geen vriendinnen te zijn