Demi Rutten
Demi Rutten Life 30 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Zou het? Temptation-Daisy speelt de hoofdrol in Greg’s videoclip- als zijn vriendin

De geruchten deden al een tijdje de ronde dat Daisy en Greg uit Temptation Island een stelletje zouden zijn. Nu heeft Greg een nieuwe videoclip uitgebracht bij zijn nummer ‘Geef mij nog niet op’, waarin Daisy zijn vriendin speelt. Zou het dan toch echt zo zijn?

Zouden ze het spelen of zijn ze echt een stelletje?

Temptation Daisy speelt vriendin van Greg in zijn nieuwe videoclip

Een aantal weken geleden bracht Juice Channel al wat foto’s naar buiten van Temptation Island Greg en Daisy die het wel heel gezellig hadden samen. De geruchtenmolen draaide dan ook volop over of ze een relatie zouden hebben. Nu lijkt er weer extra ‘bewijs’ te zijn voor dat gerucht.

Greg bracht deze week namelijk een videoclip uit bij zijn nummer ‘Geef mij nog niet op’. Hierin zien we dat Daisy zijn vriendin speelt, en ook onze goede vriend Sonny is te zien in de clip.

In het nummer, dat gaat over zijn liefdesleven, lijkt Greg duidelijk te zijn dat de relatie met Karina echt over is. Zo zingt hij dingen als ‘waarom bel je me op?’ en ‘je weet dat ik niet naar je kom’. Ook zien we in de videoclip dat hij gebeld wordt door Karina en hij deze oproep wegdrukt.

Daisy

Wie wel een hele duidelijke rol heeft in de videoclip, is verleidster Daisy. De twee hebben een relatie in de clip, die ook niet heel soepel verloopt. Of dit betekent dat zij in het echt ook een stelletje zijn, of dat de situatie ‘ingewikkeld’ is, weten we nog niet. Zowel Daisy als Greg hebben nog niks bevestigd.

Enne, natuurlijk kun je de videoclip hieronder bekijken. 😉

Meer Juice