Demi Rutten
Demi Rutten Life 19 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Oei: Ex On The Beach: Double Dutch- Dusty maakt het wel heel spannend met deze dames

Ons hoogtepunt van de week op dit moment, is toch wel het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch dat we elke zondag kunnen zien op MTV. Gisteren was de tweede aflevering te zien, en daarin maakte Dusty het wel heel spannend met niet één, maar twee dames.

Dusty is in trek bij de dames in de villa. 😉

Ex On The Beach: Double Dutch- Dusty maakt het spannend met deze dames

Let op: dit bericht bevat spoilers.

Zondagavond is weer onze standaard reality-tv avond met Ex On The Beach: Double Dutch. Gisteren konden we alweer de tweede aflevering bekijken, en daarin maakte Dusty het onverwachts heel spannend.

2 op 1 avond

Hoewel Dusty vorige week nog de respectvolle gangmaker leek, hield hij zich deze week niet in met de dames. Vanaf het moment dat Imke de villa binnenkwam, had hij zijn ogen al op haar gericht. Hij nam het zelfs voor haar op tijdens de ruzie met de rest van de bewoners (om sangria-gate).

Tussen die 2 klikt het dus wel, en na een nachtje samen slapen gaan ze er deze aflevering voor en hebben seks met elkaar. Alles lijkt goed te gaan tussen hen, tot Imke die avond haar bed in kruipt.

In plaats van erbij te gaan liggen, duikt Dusty met Lesley de badkamer in, waar Lesley voor hem op haar knieën gaat en even haar, uhmm, talenten demonstreert.

Ze worden vervolgens betrapt door Jurney (awkward), en zo komt het balletje al rollend bij Imke terecht via Gloria. Die vindt het niet kunnen en neemt het voor Imke op. Danny bemoeit zich er daarna mee door boos te worden op Gloria, omdat zij een van de ‘originals’ verklikt heeft.

Uiteindelijk zegt Dusty sorry tegen Imke en mag nog steeds bij haar in bed slapen. Wij zijn heel benieuwd hoe dit volgende week verder gaat. Eén ding is zeker: dit seizoen is nu al een groot drama, en we zijn pas net begonnen. 😉

Lees ook: Gênant: er zit een fout in de tatoeage van Keanu uit Ex On The Beach: Double Dutch