Demi Rutten
Demi Rutten Life 17 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Breaking: dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van Love Island!

Goed nieuws! Een tijdje terug werd al bekend gemaakt dat we vanaf 24 mei kunnen gaan kijken naar een nieuw seizoen van Love Island. Op deze maandag maakt Videoland nu ook de deelnemers bekend, en wat zijn ze weer knap!

Het wordt in ieder geval een mooi seizoen om naar te kijken. 😉

Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van Love Island

We hebben er even op moeten wachten (thanks corona), maar op 24 mei kunnen we eindelijk weer dagelijks genieten van een nieuw seizoen van Love Island. En we hebben nog meer goed nieuws op deze druilerige maandag, want Videoland heeft zojuist de deelnemers bekend gemaakt!

In het promo filmpje dat Videoland net plaatste op hun Instagram-account, zijn de 10 singles te zien die vanaf aanstaande maandag de villa betreden. Veel weten we nog niet van ze, maar wel hun namen. We kunnen gaan genieten van Job, Rowenna, Ali, Morris, Minn, Jim, Yasmin, Nina, Joey en Rosa.

Wij zijn heel benieuwd wat deze singles allemaal gaan uitspoken in de villa. Hopelijk vinden ze de liefde, net als winnaars Joan en Mert, die nog steeds samen zijn. Ook schreven we laatst over Mattheus, die de liefde heeft gevonden bij een Ex On The Beach-deelneemster, en twee deelnemers uit seizoen 2, Axel en Natascha, zijn nu ook een stelletje. Liefde genoeg dus dankzij Love Island!

Vanaf aanstaande maandag is het nieuwe seizoen te zien om 20:00 uur, en het zal gepresenteerd worden door Holly Mae Brood. We weten niet van jou, maar wij gaan zeker kijken. 😉

Meer Juicy nieuwtjes