Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 13 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

YES! Vanaf déze datum verschijnt De Bachelor op Videoland

We weten al een tijdje dat het na Gaby Blaaser, tijd is voor Tony Junior om op zoek te gaan naar de ware liefde. Het nieuwe seizoen van De Bachelor is zo’n twee maanden geleden aangekondigd en hoewel we toen nog niet veel wisten, is nu het een en ander bekend. De Bachelor himself maakte de startdatum bekend.

En da’s sneller dan je denkt.

De Bachelor op Videoland

Vorig jaar was The Bachelorette een groot succes op Videoland, mede dankzij alle drama (ja, daar genieten we van. Sorry, not sorry) rondom Gaby Blaaser en de single boys. Niet gek dat er een tweede seizoen komt. Twee maanden geleden werd gehint op wie de nieuwe single zou zijn en al snel werd het duidelijk (door onder andere de tatoeages op zijn hand): Tony Junior.

Wanneer het nieuwe seizoen van The Bachelor uitgezonden zou worden op Videoland, was nog een raadsel. Tot nu. Vanaf 24 juni is het zover. Vanaf dat moment kunnen we volgen hoe Tony Junior op zoek gaat naar de ware liefde in Kroatië.

Wensenlijstje

Wie een roos krijgt van Tony Junior is nog een verrassing, maar een ding is zeker: ze moet aan heel wat eisen voldoen. Eerder deelde De Bachelor namelijk dat-ie best een wensenlijst heeft. En niet gek ook, hij is veel op pad – op reis en veel in de studio – én krijgt veel aandacht op socials.