Redactie
Redactie Beauty en Style 13 mei 2021
Leestijd: 4 minuten

Van ons, voor jou: de dosis inspiratie voor een pony die je nodig hebt

Als het aankomt op pony’s zijn er genoeg varianten voor elke gezichtsvorm. Het is alleen goed zoeken naar welke fringe het beste bij jouw gezichtsvorm past en wat jij zelf het leukste vindt. Gelukkig zijn daar onze favoriete celebrities om je uit de brand te helpen: deze coupes met een pony geven jouw inspiratie.

We hebben de beste kapsels op een rijtje gezet.

Kapsels met een pony: deze celebrities geven ons inspiratie

Wanneer je je haar een touch up wilt geven maar ook toe bent aan iets nieuws wat niet te out of the box is, is een pony de perfecte haarstijl. Het is fris, volumineus en makkelijker te onderhouden dan je denkt. Het laat je gezicht een stuk beter uitkomen en je lokken er gezonder en voller uitzien, vooral als je van jezelf dun haar hebt.

En nog leuker is dat je verschillende varianten op de pony hebt: zo heb je de curtain bang, maar is een French fringe ook enorm populair. Voor een goede dosis haarinspiratie hebben we onze favoriete celebrities met een pony op een rijtje gezet.

1. Jennifer Lopez

Jennifer’s hairstylist, Chris Appleton, weet altijd de beste kapsels te creëeren. Zo gaf hij J. Lo eind 2020 een shaggy fringe. De volumineuze coupe is alles wat we willen zien deze zomer, als je het ons vraagt.

2. Gigi Hadid

Een pony hoeft allesbehalve opvallend te zijn. Twee subtiele plukjes kunnen je kapsel al een hele twist geven, en dat bewijst Gigi Hadid maar weer. Ze vond het eind 2020 tijd voor een nieuwe coupe en besloot voor een subtiele French fringe te gaan. Wij zijn fan.

3. Bella Hadid

Zus Bella Hadid is ook niet vies van een change of hairdo hier en daar. We zagen haar al eerder dit jaar verschijnen met chunky highlights én eind april met een iconische zigzag-scheiding, maar heeft eerder ook al een prachtige pony geïntroduceerd op haar Instagram. Ze rockte eind 2020 een blunt block fringe – een rechte en volle pony. Als je deze haarstijl nu niet ASAP wilt laten knippen, weten wij het ook niet meer.

4. Bella Hadid

En dat was niet de enige keer dat Bella op Instagram verscheen met een prachtige pony. Kortgeleden plaatste ze een video op haar Instagram waarin we haar zien met blonde volumineuze krullen en een volle pony. De fringe staat perfect.

5. Kendall Jenner

Een pony kan je look compleet veranderen, dat is een feit. Dat is ook te zien bij model Kendall Jenner, die een tijdje geleden een subtiele feathery pony introduceerde. Wij zijn verliefd op deze look.

6. Lizzo

We zien Lizzo vaak veranderen van haarstijl, dus een pony mag dan ook zeker niet ontbreken in haar lijstje van kapsels. Ze plaatste op Instagram een natuurlijke foto met een caption over onzekerheden en beauty standards, en introduceerde daarbij gelijk ook haar subtiele fringe.

7. Dua Lipa

Wil je een pony maar ben je er nog niet klaar voor om 90% van je voorhoofd te bedekken met haar? Dan is een curtain bang misschien wel wat voor jou. De subtiele pony creëert een fringe-achtige look, maar is nog zo uit je gezicht te stijlen dat het net geen klassieke pony is. Dua Lipa geeft ons inspiratie.

8. Billie Eilish

Haarstijlen uit voorafgaande jaren zijn weer terug van weggeweest, en we klagen niet. Ook de 50’s zijn weer populair. Billie Eilish postte op haar Instagram een foto met haar volumineuze blow-out dat ons echte 50’s-vibes gaf.

https://www.instagram.com/p/CN3hr-blcoW/?utm_source=ig_web_copy_link

9. Bebe Rexha

Wavy pony’s zijn dé haartrend van nu: het geeft je fringe nóg meer volume en lopen vaak mooier over op je natuurlijke lokken. Bebe Rexha showt haar wavy blonde pony op Instagram.

https://www.instagram.com/p/CLNft1PFCUQ/?utm_source=ig_web_copy_link

10. Laura Harrier

Hoe korter, hoe beter, toch? Laura Harrier showt haar korte fringe op the gram en we zijn op slag verliefd geworden op de ietwat korte pony. Het is misschien niet een coupe die je gelijk in gedachte hebt als je een pony wilt laten knippen, maar geloof ons als we zeggen dat het het echt waard is. Je gezicht komt een stuk beter uit en de pony is op verschillende manieren te stijlen.