Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty en Style 9 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze 5 haartrends gaan viral op TikTok en wil je kennen voor komende lente en zomer

Als het over trends gaat, is TikTok de nieuwe place to be. Niet alleen de laatste modetrends zijn te vinden op het platform, ook de nodige make-uptrends en haartrends maken hun intrede via TikTok. Met de lente en zomer voor de deur is het nodig om in de viral haartrends op TikTok te duiken, voor een flinke dosis #hairinspo.

Van de 90’s blowout tot de French twist, deze haartrends gaan viral op TikTok.

1. Bubble braids

TikTok staat vol met variaties op bubble braids, die perfect zijn voor warmer zomerweer. Bubbel braids geven een fijne twist aan de standaard paardenstaart en zijn heel makkelijk te maken. Als je een paardenstaart kunt maken, kun je de bubble braid ook makkelijk creëren. Niet voor niks is dit dan ook een van de grootste haartrends voor komende zomer. Comfort is key.

@miadickers0nReply to @deepfriedturkeyballs bubble braid tutorial 🖤 #fyp #hairtutorial

♬ original sound – jaedengomez

2. French twist

Geen zorgen, die klemmen die je nog hebt liggen komen dit jaar zeker op. Grote klemmen zijn namelijk helemaal terug, mét een twist. Deze haartrend volgt uit de eerdere girly-trend op het gebied van mode. En op TikTok zie je hoe je de mooiste French twist maakt, perfect voor de zomer.

@the_minimal_hairSlow version thumb technique for twist hair up👍🏻✨ with green marble French twist clawclip #hairstyling #hairvideo #hairup #minimalstyle #clawclip

♬ Locket – Oui Lele

3. Buns

Laag of hoog, schattige buns of knotjes zijn helemaal terug op TikTok en domineren de haartrends voor komend seizoen. Wil je je haar uit je gezicht op warme dagen? Deze look is goedgekeurd door álle celebrities en natuurlijk TikTok.

@laurantaylorgriffinrecreating Olivia Neill’s hair from Instagram !! #olivianeill #fyp #foryou #foryoupage #hair #pinterest #hairinspo

♬ original sound – ♡ Kat ♡

4. 90’s blowout

Wil je liever een look a Rachel Green? Dan heb je geluk, want ook de 90’s blowout domineert de haartrends. TikTokkers dragen de Clueless-look met een schattige zomerjurk of een kleurrijke jeans voor de ultieme 90’s vibes.

@russsah90s blowout look using #revlonhairdryerbrush #hair #fyp #blowout

♬ Put Your Records On – Ritt Momney

5. Beach waves met minivlechtjes

Dagenlang op het strand zorgen voor de perfecte beach waves. Voeg daar minivlechtjes aan toe om wat extra textuur te krijgen en je hebt het perfecte haar voor op het strand of voor tijdens een zomers diner.

@bethanyfosberyReply to @gabbyxox12 btw your gorgeous too❤️ #hair #hairstyle #hairinspo

♬ Chun Swaee ITSBARBIEBETCH – Ava 🥀