Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 10 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

Wow: zangeres Maan deelt een verborgen hint over de videoclip ‘Blijven Slapen’

Zangeres Maan schudt de ene hit na de ander uit haar mouw. Het nummer met rapper Snelle, Blijven Slapen, staat al weken op één in de top 40. Heb je de bijbehorende videoclip wel eens gezien? Hoog tijd om dat eens te doen, en dan kijk dan direct even of je de volgende opvallende hint wel kunt spotten.

Er zit namelijk een dubbelganger in de video, en wedden dat jij haar niet kan spotten?

Maan deelt verborgen hint

Het begon allemaal met een nieuwe Instagram-post. Maan plaatste een foto met haar dubbelganger op de Gram, waar bij staat “Twee voor de prijs van één. Hebben jullie Luna van Vleuten al gespot in de clip Blijven Slapen?”. Ehhhh wat?!

Luna van Vleuten is het beste vriendinnetje van Maan en draagt op de foto exact dezelfde outfit. De foto is gemaakt tijdens de opnames van de videoclip, omdat ze daar een rol in had. Aan ons om te ontdekken waar je haar dan spot, en da’s nog knap lastig.

We zien dubbel

Oké, de tweede foto in de slider zegt misschien al genoeg, maar het kwartje valt pas als je de videoclip nog eens goed bekijkt. Wat blijkt nou? In de clip zit gezichtsbedrog verwerkt.

In het begin zien we Maan namelijk in een zogenaamde spiegel. Zogenaamd, want het is helemaal geen spiegel! En daar zien we Luna (van de achterkant, dan) ook shinen. Wow, wij zien nu pas dat het helemaal geen spiegel is. Creatief!