Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 6 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Juice: de dochter van Gordon Ramsay zou meedoen aan Love Island UK

Nog even en wij kunnen weer genieten van ‘ons eigen’ Love Island. Maar wij zijn niet de enigen, ook in Groot-Brittannië kunnen ze zich klaarmaken voor een nieuw seizoen. Sterker nog, een mogelijk eerste kandidaat is daar al bekend! En da’s niet de minste naam. De dochter van Gordon Ramsay zou namelijk meedoen.

We praten je bij.

De dochter van Gordon Ramsay in Love Island UK

Hoewel we in Nederland nog moeten wachten tot de eerste deelnemers bekend worden gemaakt (van het nieuwste seizoen Love Island), lijkt de eerste naam voor Love Island UK al te zijn uitgelekt. Volgens de Britse pers zou niemand minder dan Holly Ramsay meedoen. En dat is precies wie je denkt dat het is: de dochter van Gordon Ramsay!

Holly Ramsay is 21 jaar, studeert aan de modeacademie en is – het zal je niet verbazen – single lady. Hét recept om kandidaat van Love Island te worden, dat begrijp je.

Holly Ramsay

Holly is de een na oudste dochter van Gordon en zijn vrouw Tana en liep regelmatig met haar vader over de rode loper. Volgens de roddelbladen is Holly dé big signing en degene die ze echt binnen wilden halen voor het programma.

Niet alleen omdat het voor fijne kijkcijfers zal zorgen, ook omdat Holly iemand is die hard werkt, respectvol is én niet leunt op haar vader zijn bekendheid. En dat mensen daar fan van zijn, bewijzen haar 272k volgers wel.

Positief nieuws: Love Island UK krijgt komend seizoen een diverse cast met ‘all shapes and sizes’

Haar reactie

Goed. Dat waren de roddelbladen natuurlijk, het wachten was nog op een reactie van Holly Ramsay zelf. Tot nu. In een Instagram Story reageert ze duidelijk: “Thanks for all the lovely messages, but no, I’m definitely not appearing on Love Island.” Is dat even jammer. Nu zijn we weer terug bij af en weten we heel weinig over het nieuwe seizoen Love Island UK.

Zelfs de locatie is een raadsel. Of nou ja, volgens de speculaties zal ook dit seizoen plaatsvinden in de iconische villa op Mallorca. Nog even wachten en we zullen het weten!