Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 7 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

Berichtje! Deze twee Love Island-deelnemers zijn nu een setje

Het ene na het andere liefdesnieuws uit de realitywereld komt naar buiten. Zo gaat Mattheüs van Love Island nu met Deborah van Ex on the Beach, en lijken Odim en Jørney uit het nieuwste seizoen EOTB ook een setje. Voor wie denkt dat we dan bijgepraat waren, heeft het mis. Er zijn namelijk twee oud Love Island-deelnemers die elkaar hebben gevonden!

Het gaat over Axel en Natascha. Ken je ze nog?

Love Island-deelnemers zijn een setje

We zijn nog aan het wachten op het nieuwe seizoen van Love Island NL, of er komt ineens leuk liefdesnieuws naar buiten. Twee deelnemers uit het tweede seizoen zijn namelijk samen! Het gaat om Axel Beyaert en Natascha der Kinderen. En da’s best grappig, want Natascha kwam in de villa, toen Axel alweer bijna naar huis moest.

Nu, een tijd later, hebben ze elkaar tóch gevonden. De twee maakten het bekend via Instagram door schattige foto’s van hun loveshoot te delen. Look at them.

De foto’s zijn gemaakt door onderstaande fotograag, welke nog meer kiekjes deelt van de twee verliefde Love Island-deelnemers.

Nieuw seizoen

Vanaf 24 mei is het weer zo ver en kunnen we genieten van een nieuw seizoen Love Island NL. In het datingprogramma gaan weer tien singles op zoek naar de liefde. Binnen zes weken leren ze elkaar kennen door de grappigste spelletjes, romantische dates en toffe feestjes. En – niet geheel onbelangrijk – het winnende koppel gaat met de prijzenpot van 25.000 euro naar huis. Joan en Mert wonnen vorig jaar het geld en zijn nog steeds happy together.