Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 17 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Plakken maar! Stick-on is de laatste beautytrend en wij zijn fan

Het doen ons denken aan de nineties, stick-ons voor op je gezicht. Van een neppe neuspiercing tot beautystickers als eyeliner: stick-on is dé laatste beautytrend en eerlijk is eerlijk, wij zijn fan. Nooit meer geklieder met poedertjes en kwasten, gewoon een sticker om op te plakken. Easy does it.

De trend uit de nineties is terug van weggeweest, maar wel meer sophisticated. En da’s wat we willen.

Stick-on: beautystickers om op te plakken

Waar het eerst nog erop leek dat gekleurde eyeliner in funky vormen dé trend van het moment was, blijkt-ie nu veel makkelijker te zijn: beautystickers als eyeliner! En dat zijn niet de enige stickers die we veel gaan zien. Wat dacht je van stick-on nailart of kleine bloemetjes waarmee je je oogschaduw een upgrade kan geven?

Op Instagram heb je het waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen. Parels als decoratie bij een amazing oogschaduw of bloemetjes die een look helemaal afmaken. Make up artists zijn al lange tijd fan van stick-on en het lijkt erop dat het nu ook overwaait naar de rest van de beautywereld. Check de variaties hieronder voor de nodige inspiratie.

1. Parels en oogschaduw

Parels zijn altijd een goed idee. Deze look van Rowi Singh bewijst het maar weer eens. Eerlijk toegegeven: misschien een beetje too much voor een rondje boodschappen, maar als je een keer echt wil uitpakken is dit dé manier.

2. Droogbloemetjes

Fake freckles zijn populairder dan ooit. Je eigen draai eraan geven? Maak dan sproetjes van droogbloemetjes! Zo simpel kan het zijn.

3. Acne patches

Naast het feit dat stick-on een leuke manier is om iets extra’s toe te voegen aan je beauty look, kan het ook heel functioneel zijn. Deze acne patches van squish laten je puistjes namelijk binnen no-time verdwijnen!

4. Diamantjes als oogschaduw

Waarschijnlijk ken je ze nog wel: van die nepdiamanten-stickertjes waarmee je vroeger net deed of je een neuspiercing had. Die stick-on diamantjes kan je nu weer gebruiken, maar dan als oogschaduw!

5. Eyeliner

Niet zo goed in een strakke eyeliner zetten? Probeer dan eens een wing te maken met stick-on diamantjes.