Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 11 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

5x manieren om nepsproetjes bij jezelf te maken die heel natuurlijk lijken

Faux freckles, of nepsproetjes in de volksmond, zijn hotter dan ooit. Als je niet gezegend bent met sproetjes van jezelf, zijn neppe sproetjes echt iets voor jou. Sproetjes zijn here to stay, dus hoog tijd om de perfecte manier voor jezelf te vinden.

Wij zetten 5x manieren op een rij waarmee jij binnen no-time nepsproetjes kan creëren die heel natuurlijk lijken.

Nepsproetjes bij jezelf maken

Als je zelf geen of niet zoveel sproetjes hebt maar dat wel zou willen, hebben we goed nieuws: je kan heel makkelijk zelf nepsproetjes maken die heel natuurlijk lijken. Van speciale pennen tot donkere oogschaduw gebruiken: dit zijn 5 verschillende manier waarop jij fake freckles bij jezelf kan maken. En da’s makkelijker dan je denkt.

1. Een freckle pen

Hoe kunnen we makkelijker nepsproetjes creëren dan met een freckle pen? Ja, een pen die speciaal gemaakt is met dat doel. Deze pennen zijn zo gemaakt dat je heel makkelijk verschillende kleuren sproetjes kan maken. Wel zo natuurlijk.

2. Zelfbruiner als nepsproetjes

Een andere makkelijke manier om nepsproetjes bij jezelf te maken, is door zelfbruiner te gebruiken. We kwamen de hack tegen op TikTok en zijn helemaal om. Spray een beetje zelfbruiner op een schaaltje, dip er met een satéprikker (of iets anders met een puntje) in en stippen maar!

@maiawallll

if you have natural freckles i’m majorly jealous of you 🙄🙄🙄🙄🙄#foryou #freckles #fauxfreckles

♬ Draco Malfoy –

3. Wenkbrauwproducten

Wenkbrauwproducten – zoals een potlood of een poeder – zijn vaak gemaakt in natuurlijke kleuren die perfect matchen met je huid- en haarkleur. Ideaal om te gebruiken voor fake freckles!

Een wenkbrauwpotlood die lang blijft zitten, zoals deze van NYX die 16 uur blijft zitten, is altijd een goed idee. Als je met een wenkbrauwpotlood aan de slag gaat, kan je ook goed spelen met different-sized sproetjes. Net echt.

Heb jij sproetjes? Dan kun je deze foundations het beste gebruiken

4. Waterproof eyeliner

Naast wenkbrauwproducten, kan je natuurlijk ook een eyeliner gebruiken in een bruine kleur. Een waterproof-versie zorgt ervoor dat je lange tijd plezier hebt van je nepsproetjes. Al moet je dan wel onthouden dat als je de sproetjes eenmaal hebt gezet, ze moeilijker te verwijderen zijn.

5. L’Oréal Magic Retouch

Een ander middel om nepsproetjes mee te maken – en die je waarschijnlijk niet zou bedenken – is de Magic Retouch van L’Oréal. Bedoeld om je uitgroei mee te camoufleren, maar ook ideaal om neppe sproetjes mee te maken. Hoe? Door heel licht te sprayen!

@lipsonfire

I’m so ✨awkward✨ This is the freckle technique I use for my IG pictures to add some structure 🥰 #fauxfreckles #tutorial #makeup #fyp #makeuptutorial

♬ original sound – Melanie Kaagman