Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 3 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Long hair don’t caire: zo zag Joey uit Love Island er vroeger uit

Inmiddels zijn we al in de tweede week van het nieuwe seizoen Love Island beland. Het eerste koppel is afgevallen en kijkers hebben zich al lopen opwinden om deelneemster Nina (hier lees je waarom). Er zijn ook deelnemers die het liefdesprogramma rustig door lijken te komen, zoals Joey. De 25-jarige handsome valt goed in de smaak.

Hoog tijd om eens te ontdekken of-ie er vroeger ook zo cute uitzag.

Zo zag Joey (Love Island) er vroeger uit

Joey is personal trainer (da’s te zien, hallo zeg) en studeert nog. Voor hij meedeed gaf-ie al aan op zoek te zijn naar een meisje met donker haar, blauwe ogen en mooie billen. Niet gek dus dat het zo goed klikt met Yasmin. Wij zijn heel benieuwd hoe zijn avontuur verder zal verlopen, ook nu Yasmin de nieuwe bombshell wel heel interessant lijkt te vinden..

Anyway, wij waren ontzettend benieuwd hoe Joey er vroeger uitzag. En wat blijkt? Vroeger was-ie ook al zo knap!

Dít zijn de regels van Love Island waar de deelnemers zich aan moeten houden

Getalenteerd

Na een keer zijn naam te hebben ingetikt op Google, kom je al verschillende foto’s van vroeger tegen. Joey is namelijk een getalenteerde voetballer! Daar verdient hij zijn knaken niet mee, brood op de plank komt binnen door zijn werk als personal trainer. Van zijn voetbalcarrière is genoeg beeldmateriaal te vinden, waardoor wij hebben ontdekt dat Joey nog niet zo lang geleden lang haar heeft gehad!

Facebook Joey

En die bos met krullen is ook te zien op kinderfoto’s. Op Instagram zien we namelijk verschillende foto’s van toen Joey nog een stuk jonger was!

https://www.instagram.com/p/BgA5t4TjcCu/

 

Wacht ff: dus zó zit het met Ali en zijn zogenaamde vriendin thuis