Demi Rutten
Demi Rutten Life 3 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

We mogen weer: voor deze films kunnen we vanaf 5 juni naar de bioscoop

Hang de slingers en ballonnen maar op, want de lockdown komt ten einde! We hebben er maanden op moeten wachten, maar eindelijk mogen we vanaf 5 juni weer uit eten en naar de bioscoop. Heb jij het witte doek net zo gemist als wij? Koop dan snel je tickets voor één van deze films, want die draaien namelijk vanaf 5 juni in de bioscoop.

Van Disney tot horror, we kunnen weer even vooruit!

Deze films draaien vanaf 5 juni in de bioscoop

Toen in december de lockdown begon, hadden we niet verwacht dat we 6 maanden moesten wachten tot we weer uit eten konden. Iets wat we ook enorm hebben gemist, is naar de bioscoop gaan (of überhaupt nieuwe films kijken, aangezien alles werd uitgesteld).

Gelukkig gaan vanaf aanstaande zaterdag 5 juni de restaurants, bioscopen etc. weer open, en deze films kun je vanaf dan bekijken op het witte doek.

1.Cruella

We schreven eerder over de Disney live action versie van Cruella, die met VIP-acces op Disney+ zou verschijnen eind mei. Nu de bioscopen weer open gaan, komt de film dan toch op het witte doek. Véél beter natuurlijk dan de film op je laptopje of tv kijken!

2. Spiral: From The Book Of Saw

Voor de horror liefhebbers onder ons, is dit een aanrader. Je kent de Saw-films vast wel, waarin ‘het spel’ gespeelt wordt waarbij de kandidaten eigenlijk altijd dood gaan (deelname is niet vrijwillig btw). In dit vervolg op de Saw-films, lijkt het erop dat Jigsaw nog leeft. Spannend dus.

3. The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It

Oké, technisch gezien is deze film pas (in sommige bioscopen) vanaf 10 juni te zien, maar we moesten het je even laten weten. Het langverwachte vervolg op de Conjuring-films gaat eindelijk te zien zijn!

Na meerdere keren uitgesteld te zijn geweest, komt de film dus bijna echt uit. In dit deel zien we een van Ed en Lorraine Warren’s meest spectaculaire zaken. Wist je trouwens al dat de Conjuring-films gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen? Jep, you’re welcome.

4. Freaky

In deze thriller van producent Jason Blum (ja, die van Blumhouse), wisselt een simpel middelbare school-meisje van lichaam met seriemoordenaar The Butcher. Komisch en creepy. Wil je zien dus.

5. Bon Bini: Judeska In The House

Een vervolg op Bon Bini Holland, waarbij Judeska (ja, die van De Dino Show) in lockdown zit met haar nichtje en haar nieuwe vriend. Als je zin hebt om te lachen, ga dan naar deze film.

Lees ook: Yes! Vanaf deze datum staat het nieuwe seizoen van Married At First Sight Australia op Videoland