Demi Rutten
Demi Rutten Life 3 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Yes! Vanaf deze datum staat het nieuwe seizoen van Married At First Sight Australia op Videoland

Het houdt niet op met al die nieuwe reality-programma’s joh! Naast Love Island, The Bachelor, To Hot Too Handle en Are You The One? kunnen we binnenkort ook weer kijken naar een nieuw seizoen van Married At First Sight Australia. En het is al veel sneller dan je denkt.

Deze serie bevat meer drama dan Temptation Island en Ex On The Beach samen…

Nieuw seizoen Married At First Sight Australia komt naar Videoland

Je weet vast wel dat we bij Beautify gek zijn op reality-tv, want drama, drama en nog een drama! We schrijven regelmatig over het laatste nieuws rondom Love Island, Ex On The Beach en Temptation Island, maar nog een programma waar we fan van zijn is Married At First Sight Australia.

Eerder schreven we al over dit programma en waarom je het wil zien, want hoewel onze versie van Married At First Sight nog redelijk braaf is, gaan ze in Australië helemaal los. En ja, dan bedoelen we héél véél drama.

MAFS

Mocht je het programma niet kennen: in Married At First Sight worden singles aan elkaar gekoppeld door middel van de match die ze zijn op wetenschappelijk gebied. Maar, ze zien elkaar pas voor het eerst voor het altaar. En nee, ze kennen elkaar tot dan toe nog helemaal niet.

Het stel trouwt met elkaar (als ze allebei ja zeggen ofcourse), en moet daarna uit gaan vinden of ze ook echt bij elkaar passen. Je snapt natuurlijk wel dat dit voor de nodige drama zorgt.

Videoland

En er is goed nieuws, want seizoen 8 van Married At First Sight Australia is binnenkort te zien op Videoland. Seizoen 4 tot en met 7 staan al op de streamingdienst (waarom 1 tot en met 3 er niet opstaan weten we niet), en seizoen 8 wordt daar op 7 juni aan toegevoegd. Ja, zo snel al!

De seizoenen van MAFS Australia zijn ook ietsje uitgebreider dan de onze, want elk seizoen bestaat uit gemiddeld 40 afleveringen van een uur. Je kunt met dit nieuwe seizoen wel even vooruit dus. 😉

Lees ook: OMG: datingshow Are You The One? krijgt een Nederlandse versie- en je kunt je nu opgeven