Demi Rutten
Demi Rutten Life 6 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Genieten: 4x waarom je Married At First Sight Australia nu wil bingen

Reality-tv is onze grootste guilty pleasure, dat weet je ondertussen wel. Gelukkig zijn er talloze programma’s om onze cravings mee te vullen. Je kent vast de Nederlandse Married At First Sight wel, maar wist je dat er ook een Australische versie is? En geloof ons, daar zit veel meer drama in. Dit zijn 4 redenen waarom je Married At First Sight Australia nu wil bingen.

Hoe kan trouwen met een vreemde nu niet voor drama zorgen?!?

4x waarom je Married At First Sight Australia nu wil bingen

Het Nederlandse seizoen van Married At First Sight is net afgelopen, en daar zat ook al een hoop drama in. Uiteindelijk zijn alle stellen gescheiden, zelfs de schattige Freddy en Silvia.

Gelukkig is er nog de Australische versie die we kunnen bingen (er zijn 8 seizoenen van), en deze versie staat bekend om zijn drama. Je kunt seizoen 4, 5,6 en 7 bekijken op Videoland. Wij geven je 4 redenen waarom je Married At First Sight Australia nu wil bingen.

1.Het heeft Love Island feels

Nee, de kandidaten zitten niet samen in een villa, maar waar in Nederland ‘doorsnee’ mensen als jij en ik worden gecast, is dat in Australië anders. Daar lijken de deelnemers vaak net topmodellen (net als in Love Island) en heeft het andere vibes dan de Nederlandse versie omdat het zich in Australië afspeelt (hallo stranden en knappe mensen).

2. Er is drama, drama en drama

Zelfs als je de serie niet gezien hebt, heb je vast weleens een nieuwsbericht voorbij zien komen over deze serie. Er zijn namelijk continu ruzies onderling, of het nou tijdens of na de opnames is. Van woede-uitbarstingen tot roddels, deze serie heeft het allemaal.

3. Er zijn prachtige bruidsjurken en trouwlocaties

In vergelijking met onze versie, zijn de bruidsjurken en fancy locaties in Married At First Sight Australia om bij weg te dromen. Zucht, wanneer zijn wij aan de beurt?

4. Er zijn al heel veel afleveringen

Je hoeft geen week te wachten om verder te kijken, want er zijn al 138 afleveringen van Married At First Sight Australia. Perfect dus om te bingen in het weekend, zeker nu we weinig andere plannen hebben. Jouw dosis drama zit wel goed voorlopig.

Lees ook: Let’s begin: de eerste 2 afleveringen van Temptation Island USA staan nu op Videoland