Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 6 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Aha! Dit zegt jouw kusafdruk over je persoonlijkheid

Wij houden van kusjes. Geven en krijgen. Van je lief, je bestie, naaste familie of je huisdier. En psst, laat je wel eens afdrukken achter met voornamelijk rode lipstick? Groot gelijk, dat geeft zo’n mooie Marilyn Monoroe afdruk van je lippen. En laten we daar nou net nieuws over hebben. Je kusafdruk heeft namelijk een bepaalde betekenis.

Je weet wat je te doen staat. Lees verder om erachter te komen wat jouw kusafdruk zegt over je persoonlijkheid.

Betekenis kusafdruk

Je zou denken dat kleine lippen kleine afdrukken achterlaten. En dat grote lippen grote afdrukken achterlaten. Maar dit is níet altijd waar. Hoog tijd om een tissue en rode lipstick erbij te pakken en een kusafdruk achter te laten om te kijken wat jouw kusafdruk over je persoonlijkheid zegt.

1. Kleine afdruk

De breedte van je lippen is tussen de 2,5 cm en 4,4 centimeter en de lengte/hoogte is tussen de 1,9 cm en 2,7 cm.

Dit betekent dat je oog hebt voor detail, je georganiseerd bent en ál je werk of taken tot in de precisie afmaakt. Je kan dus gerust zeggen dat jij stiekem een pietje precies bent. Dit kan bijvoorbeeld ook in het opruimen van je huis terug komen, of ervoor zorgen dat je make-up áltijd zo perfect mogelijk zit.

2. Gemiddelde afdruk

De breedte van je lippen is tussen de 4,4 centimeter en de 6,4 cm. De lengte/hoogte is tussen de 2,2 cm en 4,4 cm.

Jij bent een vrouw die graag bezig is. Maar wel bezig met verschillende dingen in het leven. Zo ben je een ster in het combineren van verschillende hobby’s, werkzaamheden én vriendschappen. Je weet als geen ander een balans te vinden in alle dingen die je leuk vindt.

3. Grote afdruk

Álles groter dan bovenstaande afmetingen dan ben jij een echte leider. Maar ook geloof je erin dat altijd álles beter kan. Je droomt groot, maar zal er ook voor zorgen dat je dromen werkelijkheid worden. Je bent positief ingesteld en laat je nooit een ‘nee’ verkopen.

Lees ook: de verschillende soorten kusjes die jij geeft aan je lover