Demi Rutten
Demi Rutten Life 1 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Awkward: Love Island kijkers zijn niet zo blij met deelneemster Nina- en dit is waarom

Love Island is pas een week bezig, en er is nu al genoeg drama. Zo was afgelopen weekend de eerste herkoppeling, waarbij Rosa niet gekozen werd. Even dacht ze naar huis te moeten, tot Holly haar vertelde dat ze de favoriete islander is en ze op date ging met nieuwkomer Deniz. Nina was ook redelijk onder de indruk van deze nieuwe boy, en kijkers vinden dat ze daarin te ver ging. We praten je bij.

Ben jij team Nina of team Rosa?

Love Island kijkers niet blij met deelneemster Nina

Bij dit seizoen van Love Island is er maar 1 ding zeker: Rosa is de grootste favoriet van dit seizoen, bij de kijkers in ieder geval. Bij de mannelijke deelnemers valt ze nog niet zo in de smaak, en dat stoort veel fans van de mooie, curvy deelneemster.

Commentaar

Eerder kwam er al commentaar op het feit dat Rosa als eerste deelneemster met een maatje meer werd gecast, maar er geen mannen zijn gecast die op vrouwen met een maatje meer vallen. Rosa valt hierdoor een beetje buiten de boot, en dat schiet bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Voor de herkoppeling van afgelopen vrijdag mochten de kijkers via de app stemmen op hun favoriete islander. Er werd massaal op Rosa gestemd, waardoor zij niet weggestuurd kon worden ondanks dat ze niet gekozen werd door de mannen. Als beloning mocht ze zelfs op date met nieuwkomer Deniz, die Rosa al kende van buiten de villa.

Nina

Hoewel Rosa eerder nog veel steun kreeg van haar mede-islanders, liep vooral kandidate Nina straal aan Rosa voorbij bij het zien van Deniz. Ze zwijmelde volop over hem en zei dat hij perfect voor haar was, waar Rosa bij zat. Ze heeft ook niet aan Rosa gevraagd wat haar intenties zijn met Deniz, en of zij hem eventueel ook ziet zitten.

Dit maakte veel kijkers boos. Ze vonden het een egoïstische actie van Nina en sympathiseerde nog meer met Rosa. Volgens de kijkers had Nina eerst met Rosa moeten praten over Deniz voor ze zo los ging over hem.

Nieuw koppel

Uiteindelijk mocht Deniz een van de vrouwen kiezen om een koppel mee te vormen. Hij koos voor Minn, tot grote verbazing van Nina. Ze was hier nogal boos over, en dacht nogmaals niet aan Rosa.

Eén ding weten we zeker: als er weer een stemming komt voor favoriete islander, wint Nina die zeker niet. Toch hopen wij dat er iemand binnenkomt voor Rosa, want hoe prachtig is ze?! Yeay voor diversiteit op TV!

Lees ook: OMG: datingshow Are You The One? krijgt een Nederlandse versie- en je kunt je nu opgeven