Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 5 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Bij dit Amsterdamse restaurant kan je kaasfonduen op het winterterras

De lente staat voor de deur en daar staan velen om te springen. Het lekkere weer is fijn (want terrassen), maar het knusse wintergevoel loslaten vinden we ook moeilijk. Herken jij dit? Dan hebben we een leuke eet-tip voor je die het beste van beide seizoenen combineert: kaasfonduen op het terras.

Voor alle meiden die graag gesmolten kaas naar binnen werken terwijl ze op het terras zitten! 🧀🥂

Kaasfonduen in de wintertuin van Jansz.

Deze winter hebben Smelt en Jansz. de handen ineen geslagen voor dé ultieme kaasfondue ervaring. In de verwarmde winter garden van restaurant Jansz. kun je genieten van de welbekende Smelt kaasfondue in combinatie met Jansz. favorieten. Kies voor één van de kaascombinaties; Nederlands, Zwitsers of met truffel, bestel daarbij een goed glas wijn en de Jansz. bijgerechten. Denk hierbij aan geroosterde aubergine, carpaccio, geplette aardappel en kingfish crudo. Wat ons betreft een fijne mengelmoes van comfort food en verfijnde gerechten. Blijf ondertussen warm op het terras met dekentjes, kussens en heaters en Smelt away those winter blues.

Jansz. Winter Garden is elke dag geopend (als het weer het toelaat) van 12.00 tot 20.00 uur. De pop-up van Jansz. x Smelt duurt tot eind maart. Dus als je wil kaasfonduen in deze gezellige tuin, heb je nog tot het einde van deze maand.

@perlehagesteijn

Dit is zo’n leuke tip!!! GA HIER SNEL HEEN, want het kan nog tot eind maart 🫕 #restaurantjansz #amsterdamtip #kaasfondueamsterdam #pulitzeramsterdam #restauranttip

♬ origineel geluid – hanna

Reserveren voor de kaasfondue in de wintertuin doe je via de site van Jansz en het menu bekijk je hier.