Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Drankjes 8 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Bij deze pop-up drink je de goedkoopste Espresso Martini van Amsterdam

De Espresso Martini is de it-girl cocktail van dit moment. En naast hip, is ‘ie ook nog ontzettend lekker. Wij zijn fan, maar onze portemonnee iets minder. Op TikTok spotten we daarom iets héél interessants: bij Club Moins Cher zijn de Espresso Martini’s maar €5,50.

Bij Club Moins Cher drink je de goedkoopste Espresso Martini van Amsterdam

Op TikTok spotten we verschillende video’s van Club Moins Cher, waar meiden esma’s drinken van €5,50. Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar volgens alle bezoekers van het pop-up restaurant zijn ze heerlijk. Toch is er wel één addertje onder het gras: Club Moins Cher is dus een pop-up restaurant, dat eens in de zoveel tijd ergens in de stad opduikt. Het is dus geen vaste stek om terug te keren voor een betaalbare borrel.

@m.xrei

Best spot #amsterdam

♬ Crushcrushcrush – Coco & Clair Clair

Club Moins Cher is een initiatief van Het Tolhuis. Op hun site vind je dan ook de informatie over de nieuwe edities. Er staat voorlopig nog geen editie gepland, maar houd de pagina goed in de gaten. Het kan bijna niet anders dan dat er meer edities komen, na zo’n succes.

@dajour.lotus

Dit concept 11/10 🦪🪩🤍🍸 @Club_moins_cher #goedkopedrankjes #cocktailbaramsterdam #goedkoopstecocktail #drankjesdoen #goholland #dajourlotus #viraal #xybca #aanrader #herkenbaar #oesters #goedkoopdrinken #cocktails #amsterdam #cheapcocktail

♬ Young Folks – Shindig Society

Espresso Martini voor €7,50

Oké, bovenstaande bar is dus geen vaste stek. Daarom hebben we nog een tip voor je: bij Barca Restaurante Y Bar in De Pijp drink je op donderdagavond een martini voor €7,50. Denk bijvoorbeeld aan de Pornstar Martini, maar dus ook aan onze favoriet de Espresso Martini.

Vergeleken bij de rest van de cocktailprijzen in Amsterdam, en vooral in De Pijp, is €7,50 voor een esma een prima deal. Bij de buren betaal je namelijk al snel €13,50 voor hetzelfde drankje.