Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Drankjes 28 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Licor 43 lanceert nieuwe smaak en het is die van ons favoriete dessert

Ben jij, net als wij, ook zo dol op likeuren als Baileys en 43? Dan hebben we goed nieuws – vooral voor alle zoetekauwen. Licor 43 lanceert namelijk een nieuwe smaak: crème brûlée.

Wij weten wat we gaan drinken vanavond.

Licor 43 lanceert crème brûlée-smaak

Een van onze favoriete likeurmerken komt met een nieuwe limited edition smaaksensatie met een creamy karakter: Licor 43 Crème Brûlée. Denk aan de zwoele smaaknoten van vanille, gebrande suiker en gezouten karamel, mét behoud van de karakteristieke friszoete Licor 43 smaak.

Met Licor 43 Crème Brûlée brengt het Spaanse likeurmerk een ode aan één van ‘s werelds bekendste nagerechten – en dat klinkt ons als muziek in de oren.

De lekkerste recepten met Licor 43

Heb je nog een fles Licor 43 in huis staan en vind je het tijd dat ‘ie opgedronken wordt? Bestudeer dan snel de volgende recepten om inspiratie op te doen.

Pornstar 43

Onze favoriete cocktail is zonder twijfel de Pornstar Martini. Maar tot we dit recept zagen, hadden we geen idee dat dit natuurlijk ook super lekker is met likeur erdoorheen. En we denken dat deze met de crème brûlée-variant ook erg lekker is.

Ingrediënten
– 1/4 Licor 43
– 1/4 Passoa
– 1/4 Prosecco
– 1/4 tropical duodrink

Affogato met 43

Of wat dacht je van een creamy affgato? Iedere variant van Licor 43 leent zich perfect voor dit recept. Het enige wat je hoeft te doen is een espresso en een bolletje ijs in een laag glas te doen, top dit af met jouw favoriete Licor 43 en je bent klaar om te genieten.

 

Hot 43

De zomer is voorbij en het seizoen van de warme Chocomel komt er weer aan. Speaking of which: een scheutje Licor 43 doet het heel goed in een kop warme Chocomel. Dot slagroom erop en je hebt een ideaal winterdrankje te pakken.

Voor een extra romig effect ga je voor de Licor 43 Chocolate of de nieuwe Licor 43 Crème Brûlée.

Meer lekkere recepten met Licor 43 vind je hier.