Redactie
Redactie Drankjes 28 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Handig! Met deze app vind je altijd de beste koffietentjes van Europa

Als liefhebber van koffie is het bezoeken van goede koffieplekken een leuke bezigheid, vooral als je op reis bent. Maar het vinden van die hotspots kan een opgave zijn. Gelukkig hebben we een app gevonden die het werk voor je doet. Dit is Coffee Trip, de app met de beste koffietentjes in Europa.

Dit is echt een fantastische uitvinding!

Coffee trip

Met een paar klikken goede koffieplekken vinden bij jou in de buurt, of in het buitenland? Het kan met Coffee Trip. De app voor barista’s en koffieliefhebbers, want naast de beste plekjes vind je er interviews met barista’s, tips voor het koffiezetten en nieuwtjes over koffie en zelfs events.

Barista Stories

In het online magazine van Coffee Trip vind je Barista Stories: interviews met de mensen die elke dag jouw koffie maken. Zo kun je ontdekken wat hun drive is achter hun liefde voor koffie en hoe ze zich steeds verder ontwikkelen. Leer ook over toffe koffiebedrijven als het Nederlandse Coffee Crafters die aanwezig waren bij een koffie competitie tijdens het Formule 1-weekend in Zandvoort.

Zo werkt het

Na het downloaden van de Coffee Trip-app kun je meteen aan de slag. Begin met het zoeken van een stad, bijvoorbeeld Amsterdam of Madrid. Vervolgens opent de map met alle koffieplekjes.

Het is niet nodig om door de lijst met locaties te scrollen. Met handige filters kun je namelijk zoeken naar cafés die op dit moment open zijn, en kun je plekken selecteren die eten bieden. Maar er is meer: je kunt namelijk zelfs kiezen uit de soort koffie die je wil. Denk aan hand brew of batch brew filterkoffie, maar ook of de optie voor plantaardige melk en decaf beschikbaar zijn in de koffietentjes. Ja echt, Coffee Trip heeft aan alles gedacht.

Verder is er ook een optie om de plekjes te filteren op basis van de services die ze bieden. Ben je in het buitenland en heb je graag een café met gratis wifi? Of wil je aan het werk in een laptopvriendelijk café? Dan kun je deze opties ook selecteren. Ontzettend fijn is dat.

Coffee trip gebruiken

Coffee trip vind je in de App Store (IOS) en in de Play store (Android) of bezoek hier de website.