Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 5 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Big Brother 2021 is begonnen! Dit is wat Twitter over het programma te zeggen heeft

Het nieuwe seizoen van Big Brother is begonnen. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het programma niet heel goed is ontvangen. Maar, ondanks alle negatieve reacties – hebben toch ongeveer 1.3 miljoen mensen gisteravond hun televisie aangezet om het programma te bekijken. We geven je een hilarische samenvatting van Big Brother, alle tweets die voorbij zijn gekomen de afgelopen 24 uur.

Wat vond jij van Big Brother?

Tweets over Big Brother

De acht deelnemers betraden op 31 december het huis van Big Brother. Ook worden er nog twee andere bewoners toegevoegd, zo was gisteren tijdens de startshow te zien. Vanaf dinsdag om 10.00 uur kunnen hun belevenissen worden gevolgd via een livestream op Videoland. Draaiende webcams én tv-camera’s volgen de deelnemers in Big Brother op de voet. Enne, voor wie denkt dat het kijken naar “gewone” mensen saai is, heeft het mis.

Er zullen genoeg plot-twists zijn én de kandidaten moeten opdrachten uitvoeren om kans te maken op het prijzengeld van 100.000 euro(!).

Het programma is volledig coronaproof. Presentatrice Geraldine Kemper vertelde vlak voor de eerste reclame: “Het lijkt wel 2019. Als ik iedereen zo zie knuffelen.” De acht kandidaten die zijn opgesloten in het Big Brother-huis zijn van tevoren getest op corona en daarna tien dagen in quarantaine gegaan. Daarom kan er gekust en geknuffeld worden.

Het grote verschil met toen: er is nu Twitter. Iedere zucht levert een mening op. Er zijn heel veel mensen die commentaar geven op het programma. Via tweets laat iedereen weten wat hij/zij van Big Brother vind. Samen maakten ze een hilarisch overzicht van aflevering één. Er waren ontzettend veel gevoelens, hilarische reacties en heel veel kritiek.

1. Hunger Games fibes

2. De meningen over Big Brother zijn verdeeld

3. De deelnemers worden besproken 😉

4. Wow, zo hadden we het nog niet bekeken …

5. De livestream – voor als je niet genoeg kan krijgen van Big Brother

6. Theo wordt veel besproken

7. Stukje zelfreflectie

8. De voice-over wordt ook verschillend ontvangen

Lees ook: Dít wordt het presentatieduo wat Big Brother volgend jaar gaat presenteren