Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty en Style 12 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Demi Lovato heeft een pastelroze pixie cut en nu willen wij die ook

In de eerste lockdown raakten veel celebrities verveeld en besloten ze hun haar alle kleur van de regenboog te verven. Pastelroze was een grote hit, maar ook de tweekleurige trend (gezien bij Ruby Rose, Pixie Geldof en Georgia May Jagger) zagen we genoeg. In de tweede lockdown lijkt het vooral te gaan om het knippen van je haar, bewijst Demi Lovato met haar nieuwe pixie cut.

Eerder zagen we al dat Ruby Rose en Halsey geen probleem hebben met het afscheren van hun haar. Nu is Demi Lovato aan de beurt.

Demi Lovato heeft pastelroze pixie cut

Nadat ze the People’s Choice Awards in november hostte met een platinumblond kapsel, verraste de zangeres haar fans met een blonde pixie cut. Terwijl ze met haar handen door haar korte haar ging, schreef ze bij de post, “I did a thing.” Doordat ze haar haar omhoog houdt zien we verschillende lagen van haar kapsel.

Hoewel we normaal alleen haar zwarte lokken gewend zijn, staat dit kapsel haar fantastisch. We hoopten dan ook dat Demi Lovato’s haar niet te snel zou aangroeien. En dat is gelukt, want Demi heeft haar pixie cut een upgrade gegeven met een pastelroze kleur. Natuurlijk staat het haar geweldig en willen wij direct een afspraak bij de kapper maken (zodra het weer kan).

Reacties op Instagram

In een korte video waarin ze zichzelf filmt zien we hoe ze een kus blaast naar de camera en haar vingers door haar nieuwe haarlagen haalt. In de caption tagt ze haar hairstylist die ook haar eerste pixie cut knipte, “💖 @alchemistamber”. En we gaan niet liegen: het bubbelgumroze haar zorgt ervoor dat wij ook naar de kappersstoel verlangen.

Demi’s fans reageren enthousiast op haar nieuwe coupe. Reacties als, “pinkkkkkkkkkkkk 💕💕💕💕💕” en, “PINKVATO IS BACK OMGGGG” zijn te lezen onder de post. Een andere fan zegt wat we allemaal denken, “Well we already knew but just to confirm…Can pull anything off 🔥🔥🔥.” Ja, dat Demi Lovato alles kan hebben blijkt wel weer.