Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Gezondheid 12 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Gespot op TikTok: dé hack om wraps te maken (en te vouwen)

Wie denkt dat je op TikTok alleen maar terecht kan op hilarische versies van Cardi B’s WAP of pranks, heeft het mis. Het is namelijk de TikTok-wrap die de populaire app langzaam maar zeker aan het veroveren is. Heb jij dé hack om wraps te beleggen en te maken al gezien?

Binnen no-time werd de TikTok-wrap gedeeld en werden er variaties op bedacht. Wij begrijpen wel waarom. Spoiler: na het lezen van dit artikel krijg je trek.

TikTok-wrap: de hack om wraps te maken

Als je het hebt over een wrap beleggen en maken, denken we allemaal aan hetzelfde riedeltje: je ingrediënten op de wrap doen, en rollen maar. Da’s verleden tijd, want op TikTok hebben we een nieuwe, veel handigere manier gespot. De TikTok-wrap maak je heel simpel: in plaats van je belegde wrap op te rollen, moet je het in vier delen vouwen.

Vouwen maar

Hoe, horen we je denken. Nou, je begint door met een mes vanuit een van de hoeken tot het midden van de wrap te snijden. Zie je wrap vervolgens als “vier vlakken” en leg in elke hoek een andere topping.

Alle hoeken belegd? Dan plooi je de TikTok-wrap op. Eerst begin je aan de kant waar je hebt ingesneden, vervolgens stapel je steeds eenvierde om, tot je een stapeltje van de wrap hebt gemaakt. Nog even in de grill, en klaar is de wrap. De bedenker is @ellcarter1 en we kunnen haar niet vaak genoeg bedanken.

@ellcarter1

#fyp #foryoupage #food

♬ sxy btch – audiobear

Recepten

Het duurde maar even, of heel TikTok stond vol met lekkere wraps. Kan je niet wachten om deze TikTok-wrap ook uit te proberen? Kijk dan eens bij onderstaande filmpjes voor inspiratie. Wat dacht je van een cheeseburger-versie? Of juist eentje moet zoet beleg?

@carterbk_

Tortilla hack cheeseburger edition. #tortillatrend #tiktoktrend #trending #cheeseburger #tiktokfood #foryou #fyp

♬ Baby Work It – Your Favourite Garçon

@ellcarter1

Reply to @amandafanta44 this one kinda flopped but tasted amazing 😂 #fyp #foryoupage #food

♬ Therefore I Am – Billie Eilish

@selenaasoto

#foryoupage #foryourpage #recipe #recipes #easy #wrap #wraprecipe #EasyRecipe #quesadillas #hamandcheesesandwich #tiktok #delicious #tiktoker #healthy

♬ Pennies From Heaven – Louis Prima

@sarahlujetic14

Food TikTok has taught me so much #foodtiktok #fyp

♬ The ryujin hip trend – Alon uwu

@fitwaffle

Dessert Wrap Hack! Which section is your fav? #wrap #hack #wraphack #dessert #tiktokfood #ukfood #nutella

♬ Steven Universe – L.Dre

@mia.lewis.xx

Wrap hack again!! But pizza fillings 🍕soo yum #wraphack #wrappizza #fyp

♬ I’m So Pretty – chunkymonkeeyy

 

Wat we nog meer hebben gespot: