Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 8 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

NEED: Déze mascara van Maybelline gaat viral op TikTok omdat-ie fantastisch is

De zoektocht naar dé perfecte mascara is eentje die wat hobbels kent. Denk je net de perfecte mascara te hebben gevonden, gaat-ie uit het assortiment. Of wat dacht je van een mascara waar je lange wimpers van krijgt, maar die ineens begint te klonten? Well, wij hebben dé ideale mascara gevonden. Er gaat namelijk een mascara viral op TikTok en hij is van Maybelline.

We moeten nog wel even wachten voor we hem in Nederland kunnen shoppen, maar dat hij op je verlanglijstje kan, is een ding dat zeker is. Oordeel zelf.

Maybelline Sensational Sky High mascara

Oké, je hoeft dus niet te denken dat je de perfecte mascara nog nooit hebt opgemerkt, terwijl hij al jaren in de schappen ligt. In Nederland kan je de Maybelline mascara namelijk nog niet scoren. Neemt niet weg dat het wel eentje is die je – zodra het kan – zéker moet aanschaffen. YouTube staat inmiddels vol met reviews en ook op TikTok is de mascara al veelbesproken.

Wij zijn fan

Eerlijk is eerlijk, de verpakking alleen ziet er al fantastisch uit. Het borsteltje heeft een roze tube en het borsteltje is misschien niet iedereens favoriet, maar wacht maar tot je hem gebruikt. Wanneer je de mascara in actie ziet, valt gegarandeerd je mond open.

@kspader79

#stitch with @jessica.c.eid #maybelline #skyhighmascara #drugstoremakeup #matureskin #beautyover40 @maybelline

♬ original sound – Kim Spader

We zagen nóg iets tofs op TikTok: deze TikTokker geeft een statement door haar snor te verven. You go girl!