Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 8 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Whut?! Deze Temptation Island single zou eigenlijk meedoen als koppel (!)

Temptation Island is hét realityprogramma van nu. Toch is het elk jaar lastig om koppels te vinden die hun relatie op de proef willen stellen. Temptation Island single Dennis uit dit seizoen is al meerdere keren gevraagd om mee te doen aan het format, maar dit wilde hij pas toen het hele programma werd veranderd. Helaas liep zijn relatie stuk.

Dennis vertelt.

Temptation Island Dennis

“Ik vond Temptation Island altijd leuk om te kijken en ben ook benaderd om als verleider mee te doen. Jaren geleden al, toen ik een relatie had. Toen hebben we als stel nog op de reservelijst van deelnemers gestaan”, vertelt hij aan indebuurt Westland.

Toch hield het vorige format hem tegen om mee te doen. Hij wilde niet meedoen aan een programma met de intentie om een relatie stuk te maken. Voor de nieuwe versie van het programma, dat nu te zien is, werd hij weer benaderd.

Het programma nu, draait veel meer om de liefde. De singles die in de villa’s zitten zijn er niet als ‘verleiders’, maar ze zijn er ook voor de liefde.

Voor deze versie werd Temptation Island Dennis eerst benaderd om mee te doen als koppel, helaas had Dennis toen geen relatie meer. Daarom werd Dennis gevraagd om mee te doen als single.

“Dit keer was het voor de singles niet het doel om relaties kapot te maken”, legt hij uit. ”Wij als singles konden in dit seizoen ook op zoek gaan naar een connectie met een ander. Om die reden besloot ik nu wel mee te doen.”

Het programma voor Dennis so far

Temptation Island Dennis staat heel open in het programma. “Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ik denk niet dat je op zoek moet gaan naar de liefde. De liefde komt gewoon.” Tot nu toe heeft Dennis ook nog niet echt liefde gevonden in de villa. We zien hem vaker voorbijkomen, maar een klik met één van de dames lijkt hij niet te hebben.

Lees ook: Dit is hét bewijs dat Temptation Island Marco en Denise samen de feestdagen hebben gevierd