Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 14 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Valentijnscadeautje! De eerste aflevering van De Bachelor is nu al te zien op Videoland

OMG! Het is vandaag Valentijnsdag en daarom trakteert De Bachelor ons alvast op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen! Je moet wel een abonnement hebben op Videoland, want woensdag verschijnt de eerste aflevering pas op de reguliere tv. Bachelor Thomas wordt in de eerste aflevering verrast door drie nieuwe vrouwen op de Mexicaanse hacienda.

Maak hier alvast kennis met de nieuwe dames.

De Bachelor

Videoland deelt deze fijne boodschap op Instagram. Bekijk ‘m hieronder:

Thomas laat weten zenuwachtig te zijn en dat hij het spannend vindt dat het nu ‘echt’ begonnen is. Wij zijn ook héél erg benieuwd naar de eerste aflevering! We hebben de andere kandidaten al aan je voorgesteld, maar er blijken nog drie andere dames te gaan strijden om het hart van Thomas. Dit zijn ze:

Anna-Noëlle, 25 jaar, @annanoelleee

Hoewel ze voor haar werk in vastgoed altijd netjes over straat moet, kent de Amsterdamse Anna-Noëlle geen schaamte: het is voor haar geen probleem om in haar pyjamabroek naar de supermarkt te gaan. Ze is erg zorgvuldig in het aangaan van nieuwe vriendschappen in en relaties; zal Thomas haar muur weten af te breken?

Ascha, 28 jaar, @ascha.augusta

De Haagse Ascha is bijna klaar met haar opleiding tot verpleegkundige. Qua avontuurlijkheid zouden zij en Thomas goed kunnen klikken, want naast werk is Ascha graag op reis, aan het korfballen of is ze net als Thomas ook graag in én boven het water te vinden om te (kite)surfen. Zal het avontuur in Mexico haar ook voor de wind gaan?

Isabella, 23 jaar, @isabellaopdam

Isabella is zelfstandig ondernemer. Vanuit haar kantoor in Amsterdam runt ze een webshop in handgemaakte hoeden. Isabella weet goed wat ze wil en zoekt haar prins op het witte paard. Avontuur ligt haar wat minder, maar wie weet is het met Thomas een kwestie van opposites attract.

Veel kijkplezier! Maar.. dat komt vast wel goed denken wij zo.

Videoland deelt eerste beelden van De Bachelor en ze beloven veel goeds