Metro
Metro Sterrenbeelden 14 feb 2022
Leestijd: 4 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 7

De week is nog maar net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 7 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 7

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt. Oh en het is vandaag ook nog eens Valentijnsdag!

Ram – 21 maart t/m 20 april

Een tussendoortje is natuurlijk altijd lekker en opwindend, dat ervaar jij ook deze week. Geniet ervan zolang het duurt. Ga er echter van uit dat de tegenstellingen die je nu al merkt tussen jullie twee niet te overbruggen zijn. Wees voorzichtig.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Je doet goede zaken de laatste tijd. Je prettige stem en toon doen het goed bij de klant. Houd de toon wel zakelijk. Een flirt doet jou wel goed, maar je partner en je zaken lijden er onder. Op de langere termijn pakt dit ongunstig voor jou uit.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Soms is het beter problemen even te laten rusten. De omstandigheden kunnen zo wijzigen, dat je jouw handelen daar toch op moet aanpassen. Dit is bij jou deze week ook het geval. Neem dus wat afstand en wacht even af. De tijd werkt in jouw voordeel.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Jij en je partner zitten deze week op dezelfde golflengte. Dat geeft veel lucht in de relatie en dat was hard nodig. Jullie durven allebei opeens allerlei geheimpjes en fantasieën met elkaar te delen. Er kan een wereld voor jullie opengaan.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Jij probeert altijd je verplichtingen na te komen, ook als de situatie uit de hand loopt. Soms is opgeven echter helemaal niet verkeerd en kun je achteraf toch stellen dat jij jouw uiterste best hebt gedaan. Denk daar deze week eens goed over na.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Jij wordt deze week wellicht gedwongen tot een samenwerking die je niet ziet zitten. Leg je er gewoon bij neer. Wacht af hoe de situatie zich ontwikkelt. Je zult zien dat deze samenwerking je zal laten groeien en zich positief ontwikkelt.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Je hebt deze week veel gedachten door je hoofd spoken. Neem de tijd je gedachten en ideeën op een rijtje te zetten. Schrijf ze op zodat je ze niet in je hoofd hoeft te houden. Als je weer rustig kunt nadenken realiseer dan een paar van je ideeën.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Je hebt deze week veel behoefte aan contact. Prima, maar verwaarloos je partner niet. Hij/zij kan dat gevoel snel krijgen. Vooral als jij zoveel met anderen omgaat. Geef duidelijk aan wat je ideeën zijn en betrek je partner ook bij je uitstapjes.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Je bent een beetje gesloten deze week en je weet zelf niet goed waarom. Je komt erg kattig over bij de mensen om je heen. Je wilt ook nog eens de hele tijd gelijk hebben. Daar moet je beslist iets aan doen, ga opzoek naar de oorzaak van je onvrede.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Zorg ervoor dat jij geen verwachtingen wekt die je niet kunt nakomen. Dat is niet alleen voor die ander teleurstellend. Je bent deze week niet in staat je eigen energie realistisch in te schatten. Doe wat je belooft en beloof wat je doet.

Zo flirt jij op basis van je sterrenbeeld en dít kun je maar beter zo snel mogelijk veranderen

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Jij wilt deze week geen compromissen sluiten. Je hebt het gevoel dat je te vaak overrompeld wordt door andere mensen. Je wilt nu je eigen zin doorzetten. Dat zal je goed doen, maar draaf niet door. Een compromis kan immers ook heel goed zijn.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Je bent deze week in een prima humeur. Kan ook bijna niet anders met die vlinders in je buik. Geniet van dit gevoel. Houd je echter wel aan je eigen normen en waarden. Zeker in het begin neig je er toe alles uit het oog te verliezen.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van METRO

Wat je sterrenbeeld zegt over hoelang je nog single blijft