Emma Toussain
Emma Toussain Reality 4 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Videoland deelt eerste beelden van De Bachelor en ze beloven veel goeds

Nog 12 dagen en dan is het zo ver.. dan begint het nieuwe seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt in de hoofdrol. 16 dames gaan de ultieme liefdesstrijd aan en hopen allemaal het hart van De Bachelor te veroveren. Videoland heeft de trailer online gezet en wij kunnen niet meer wachten.

Wordt hij nou.. verliefd?!

De Bachelor

In de trailer van het nieuwe seizoen zien we dat Thomas in het tropische Mexico op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. Thomas: “Ik wil graag de liefde vinden omdat.. ja ik doe heel veel mooie dingen, maar ik weet ook dat iemand anders gelukkig maken, dat is het allermooiste wat er is.”

Een aantal dagen geleden schreven we over alle single dames die meedoen aan dit avontuur. In de teaser zien we sommigen wel heel vaak voorbijkomen.. Zo komt de knappe Indigo vaak in beeld. Is dit goed gemonteerd of is hier meer aan de hand?!

Eén ding is zeker: Thomas wordt verliefd. Aan het einde van de video horen we hem zeggen: “Mijn zoektocht naar liefde eindigt hier, omdat ik het heb gevonden.”

De volgers van Beautify weten het zeker: Indigo wordt de nieuwe vriendin van Thomas. Zij kreeg in een poll op Instagram meer dan 78% van de stemmen.

de bachelor
Instagram @beautifymagazine

Wie het hart van Thomas écht gaat veroveren weten we nog niet.. daar zullen we nog een aantal weken op moeten wachten.

Een beetje romantiek

Thomas ziet zichzelf als een romanticus. Hij heeft van veel mannen het advies gekregen om ‘ál die vrouwen te regelen’, maar de aanstaande Bachelor is juist van plan om het rustig aan te doen, omdat hij hier dan ook écht wat uit wil halen. “Ik hou ervan om een vrouw te veroveren, om haar hart te stelen.”

Thomas van der Vlugt openhartig over het zijn van ‘De Bachelor’ en zijn zware verleden