Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 4 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Famke Louise deelt realistische foto’s van haar lichaam na bevalling

Famke Louise en haar vriend Denzel Slager zijn begin januari ouders geworden zoontje Nówie. In hun eigen realityshow te zien op Videoland konden wij Famke en Denzel volgen in de voorbereidingen op de baby. Nówie is inmiddels bijna een maand oud en Famke is goed aan het herstellen van de bevalling. Ze deelt dan ook graag de realistische situatie op Instagram.

Go girl.

Famke Louise bevallen

Famke en Denzel maakten vorig jaar bekend een relatie te hebben. Ook hadden ze meteen bijzonder nieuws, want Famke was zwanger. Voor het publiek leek het wat snel, maar de twee zagen elkaar al veel langer in ‘t geheim. In de documentaire Famke & Denzel: een nieuw begin volgden we het gelukkige koppel in de voorbereidingen op de baby. Zo vierden ze een ‘gender reveal party’ met de hele familie én vertelden ze dat het jongetje een Franse (?!) naam zou krijgen.

Famke Louise en Denzel Slager hebben bijzondere naam voor zoontje bedacht

Eerlijke foto’s lichaam

Het gezinnetje moet nog wennen aan de nieuwe situatie en dat is ook niet zo gek. Nówie is pas een maand geleden geboren! Gelukkig gaat het goed met Famke en Denzel. Natuurlijk moet moeders nog herstellen van de bevalling en dat kost tijd. Gisteren postte ze een aantal foto’s in haar Instagram Story. In deze foto’s laat de de realistische situatie zien na zo’n zware bevalling. Je ziet geen strakke buik of gladde huid, maar een lichaam dat nog geen 4 weken geleden een klein baby’tje op de wereld heeft gezet.

Zo post ze een foto van haar buik en een foto van haar bovenbeen mét striae. Famke schrijft erbij: “De realiteit.” Goed dat ze het post, want zo zien veel jonge meiden en vrouwen dat niemand er meteen strak en perfect uit ziet na een bevalling. Zo zien ze dat het hebben van een buikje en striae helemaal niet erg is en dat iedereen dat heeft. Los daarvan ziet Famke er hartstikke goed uit.

Famke louise
Instagram story @famkelouise
Famke Louise
Instagram story @famkelouise

Een nieuw begin: Famke Louise en Denzel Slager zijn ouders geworden van hun eerste kindje