Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 13 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Een nieuw begin: Famke Louise en Denzel Slager zijn ouders geworden van hun eerste kindje

Nadat we hun avontuur hebben kunnen volgen in de realitydocu ‘Een nieuw begin’ delen Famke Louise en Denzel Slager vandaag dat ze ouders zijn geworden van hun eerste kindje. Op Instagram deelt het koppel dat Famke Louise is bevallen van een zoontje, genaamd Nówie.

LIEF!

Famke en Denzel: Een Nieuw Begin

In augustus 2021 maakte het koppel via Instagram bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Dit deden ze door middel van een emotionele video. In oktober werd bekend dat het koppel ook een eigen realityserie op Videoland kreeg: Famke en Denzel: Een Nieuw Begin.Hier hebben we de echo’s, babyshowers en het shoppen voor babyspullen kunnen zien.

Ook de gender reveal party was te zien tijdens deze documentaire. De moeder van Famke had een groot feest georganiseerd en uiteindelijk mochten de aanstaande ouders weten of ze een jongetje of meisje zouden krijgen. “We krijgen gewoon een jongetje schatje!” schreeuwt Denzel terwijl de blauwe confetti door de lucht schiet. “Ik had het niet verwacht, ik ben zó blij!”

Ook gingen Famke en Denzel samen naar Parijs om te shoppen voor babykleding. Deze trip was extra speciaal omdat ze hun zoontje een Franse naam gaan geven. “Maar daar kunnen we nog niets over zeggen.”. Toch twijfelden ze of het wel echt een Franse naam was.

Famke Louise en Denzel Slager hebben bijzondere naam voor zoontje bedacht

Famke Louise en Denzel Slager ouders geworden

Vandaag komt er eindelijk goed nieuws: het kindje is geboren!. Er waren eerder al geruchten dat Famke Louise bevallen zou zijn van haar zoontje, omdat zij en Denzel niet actief waren op social media. Vandaag maakten Famke en Denzel via Instagram bekend dat ze ouders zijn geworden van hun zoontje. En de Franse naam waar ze het over hadden? Dat is geworden: Nówie Storm Slager. Een nieuw begin voor Famke Louise en Denzel Slager.

Gefeliciteerd!