Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 13 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit meen je niet: is de relatie tussen André Hazes en Anne Rose over?

Afgelopen december ontstonden er geruchten over een eventuele nieuwe vlam van André Hazes. Het zou gaan om brunette Anne Rose Zonneveld en al snel werd dit gerucht bevestigd door weekblad Story. Er werden plannen gemaakt om samen te gaan wonen maar het is nog maar de vraag of dit doorgaat. Er gaan namelijk geruchten dat het alweer uit is tussen de twee…

We praten je even bij.

Een nieuwe vlam voor Andre Hazes

De roddelkoningin Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als @lifeofyvonne, is altijd goed op de hoogte van alle nieuwtjes over de BN’ers. Vooral van de nieuwtjes rondom de familie Hazes. In december deelde zij het nieuws dat André hazes een nieuwe vlam zou hebben. Ze vertelde erover: “Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose.”

Een week later bevestigde weekblad Story het nieuws, André Hazes heeft inderdaad een nieuwe liefde. De twee gingen samen naar Malaga om oud en nieuw te vieren en daarna zouden ze naar Londen gaan. Het bleef niet alleen bij vakantie, want het koppel leek ook meteen samen te gaan wonen.

andre
Bron: @lifeofyvonne

Van korte duur

Helaas was het te mooi om waar te zijn. Vandaag deelde Yvonne op Instagram dat de relatie alweer voorbij zou zijn tussen de twee. “In Rome is hij er afgelopen weekend achter gekomen dat het voor hem toch niet helemaal gaat werken”, zegt @lifeofyvonne.

Maar ze wilden toch samen gaan wonen? Ze zouden zelfs in het oude appartement van andré intrekken. Wij snappen er NIKS meer van. André heeft de sleutel van zijn huurappartement aan de Molenkade ontvangen, maar het lijkt erop dat hij alleen gaat wonen.

Andre
@lifeofyvonne / Instagram

Blijft André Hazes nu voorlopig single? Yvonne denkt dat hij weer bij zijn ex Monique zit. Wat denken jullie?

Andre
@lifeofyvonne / Instagram

Een nieuw begin: Famke Louise en Denzel Slager zijn ouders geworden van hun eerste kindje