Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 5 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

In dit appartement gaan André Hazes en nieuwe liefde Anne Rose wonen

Het blijft interessant.. dat hele verhaal rondom André Hazes. Hij is inmiddels weer gelukkig met nieuwe liefde Anne Rose en verhalen gaan dat de twee ook al gaan samenwonen. En wij denken te weten waar.

Nu is jouw woensdag ook weer compleet.

André in Vinkeveen

Volgens geruchten gaan de twee terug naar Vinkeveen, waar André al een eigen appartement heeft. Ze hoeven dus niks meer te kopen, ze kunnen gelijk intrekken. Wel zo handig! Of de inrichting zo blijft of dat ze eerst de boel gaan verbouwen, weten we niet. Het lijkt wat oubollig.. dus we kunnen ons niet voorstellen dat dit het eindresultaat is. Ben je benieuwd naar foto’s van het huis? Dat snappen we! Bekijk ‘t hier.

André kocht dit appartement in 2015 voor 300.000 euro zónder hypotheek. Het appartement is 77 vierkante meter groot en bestaat uit drie kamers. Er zit momenteel een huurder in, maar die krijgt hopelijk de tijd om een andere woning te zoeken.

Even op vakantie

Roddelkoningin @liveofyvonne wist te melden dat André en zijn nieuwe vlam oud en nieuw zouden gaan vieren in het zonnige Marbella. Daarna zouden ze naar Londen vliegen, maar dit hebben de tortelduifjes last minute geannuleerd.. waarschijnlijk door de strenge coronamaatregelen (quarantaine) in Groot-Brittannië. Ze hebben daarom besloten om naar Italië te gaan. Na hun reisjes nemen ze (waarschijnlijk) hun intrek in het huis van André.

Even binnenkijken: Dit is het appartement van WIDM-presentator Rik van de Westelaken